Jump to content
BulForum.com

Купувам прозоречен климатик БК

Recommended Posts

kolio търси rutalla братле тя има два работещи бк 2500 -единия е чисто нов а другия е ползван но работи.

Проблема е там че доколкото знам много не го ползва тоя форум ама и драсни едно съобщение и се надявай че ще го прочете.За цената смятам че ще се разберете щото парите които даваш са точно колкото вървят тея кондиционери.

Поздави BupTyo3o

Купувам прозоречен климатик БК , от 2000 нагоре, до 70-80 лв,работещ естествено

kolioeng, съпругъ ми винаги казва, че първо сядам,а после гледам къде съм седнала..

Постъпих напълно последователно: точно по-женски, първо ти питах от къде си, а после проверих сама.. Да не излъжеш...:))

Да имаме 2бр. 2500, в "Тракия" до "Детски свят". Един чисто нов, взимай него - никога не е работил и кой знае, може би и никога няма да работи:))) Днеска нещо много ми избива на черен хумор:))

Ако работят и двата, то за нов - 100 лева (нали така, BupTuo3o?:))), а за "пенсията" - 70-80.. (нали така, BupTuo3o?:)))

BupTuo3o, ще трябва да ти черпя:)) Още тогава ми идваше да ти помоля да ми ги "уредиш" срещу процент, но не се познавахме и не бях сигурна, че ще ми възприемеш шегата:)).

BupTuo3o вземи си процента, :D :D не един ,а 3 климатика изтъргувах ме. :D :D :D

Приключих сделката, затворете темата

П.С. Много благодаря на BupTuo3o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...