ORNI Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Всичко каквото ви интересива питайте тук Доста са частите от колата затова немога да ги напиша всичките ... Някой от нещата доколллкото си спомням са : касетофон ориганален My Webpage предна маска с емблемата на ФОрд (между двата фара ) десен фар (много запазен) десен стоп ( иска се малко заваряване на пластамсата защото е леко 4укнат отстрани ) кората над двигателя (между капака и двигателя ) My Webpage двата предни дискове + спирачките и накладки My Webpage My Webpage Джанти 15ки на форд 1 комплект имам + една различна за резерва .... всички са ляти . С три ЧИСТО НОВИ гуми. Тази е от комплекта My Webpage А тази е резервна My Webpage часовничето , някакви бутончета , дръжки за страничните врати My Webpage Ел.инсталация My Webpage My Webpage Tаблото на километража , някакви панелчета за климатика , ръчка за капака отпред My Webpage Всички седалки , давам снимка само на задната , да видите шарката иначе и другите ги имам но бяха много затрупани .. My Webpage Колани My Webpage Преден десен калник с някакво уплатнение My Webpage задна хечбек врата My Webpage My Webpage скоростна кутия .. съеденител Кормилна уредба със стартерен ключ с чип My Webpage Панти на вратите , колан , долен панел за кормилна уредба My Webpage машинкките за ел.стъкла My Webpage Моторче за чистачките My Webpage Серво управлението My Webpage хидравлична помпа Казанче за спирачна течност My Webpage Лостчетата за мигачи и още My Webpage My Webpage Панели за задни врати (доста запазени) My Webpage Електромагнит за климатик или нз как ссе води My Webpage Колони , топка за скоростен лост , щека за масло , жици мици My Webpage Казанче за чистачки ... и преден панел .. My Webpage Болтчета My Webpage За климатика някакви панели My Webpage My Webpage Датчик ,който го махнах от маркуча , който отива към казанчето за чистачките My Webpage Има някой неща който не съм им направил сниммки . Има и още неща но в момента не се сещам . ЦЕНАА по договаряне . Частите се намират в Пловдив. ЗА информация : 0898874870 0896216882 скупе - bandji_miro Или тук или на ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.