Jump to content
BulForum.com

Продавам газова печка BOSCH

Recommended Posts

Печката е чисто нова.Ползвана е само 2 месеца да отоплява една малка стаичка в едно барче.Без никакви забележки по нея.

Има и СНИМКИ

Цена: 110лв.Възможен е и коментар по цената.

За контакти освен в темата и ЛС можете и да звъните и на 0894080389 - Лъчо

оффтопик:

не искам да ти подбивам цената ама в търговиите на брезовско са по 86лв с една година гаранция , тая зима купувах 2 точно такива ;)

оффтопик:

не искам да ти подбивам цената ама в търговиите на брезовско са по 86лв с една година гаранция , тая зима купувах 2 точно такива ;)

Ами за информация ще кажа че печката е вземана от супермаркет Рила на цена от 240-220 нещо такова беше ( края на миналата началото на тая година в този период) а тези за които говориш надали са BOSCH...

сега , първо на първо в рилата са доооста скъпи нещата като цяло

и моите печки са бош точно толкова колко и тая , обиколил съм 100 магазина преди да ги взема понеже ми трябваха няколко бройки , мога да ти кажа и склада къде точно се намира ;)

• 2 weeks later...
Печката е чисто нова.Ползвана е само 2 месеца да отоплява една малка стаичка в едно барче.Без никакви забележки по нея.

Има и СНИМКИ

Цена: 110лв.Възможен е и коментар по цената.

За контакти освен в темата и ЛС можете и да звъните и на 0894080389 - Лъчо

"Нова Цена: 110лв"

Какво и е новото на цената?!!!

"Нова Цена: 110лв"

Какво и е новото на цената?!!!

Просто съм редактирал и горния пост за да се вижда и в началото на темата а иначе беше 120лв.Ако не си заинтересован моля те не коментирай.

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...