N-series Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Така, купувам сребърно ланче, приемам всякакви оферти,за предпочитане да давате и снимки на ланеца който продавате... От гр. Пловдив съм(възможно е и от друг град по куриер), за връзка с мен: Skype: lubo.h5n1.sharky Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 232 грама - 450 лв 68 сантиметра -кардинал снимки на скайп : lithrone_ss 61 грама - 100 лв 50 сантиметра -кардинал снимки на скайп : lithrone_ss имам и една гривна която е комплект с по малкия ланец, пак е кардинал...всичко е ръчна изработка -правено по поръчка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-series Posted July 22, 2008 Author Share Posted July 22, 2008 232 грама - 450 лв 68 сантиметра -кардинал снимки на скайп : lithrone_ss 61 грама - 100 лв 50 сантиметра -кардинал снимки на скайп : lithrone_ss имам и една гривна която е комплект с по малкия ланец, пак е кардинал...всичко е ръчна изработка по поръчка. постни снимки.. че нещо в скайп никъв те няма.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 постни снимки.. че нещо в скайп никъв те няма.. еми няма ме я...на работа съм а тука скайп нямам . след 18.00 ще ти пратя снимки по скайп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.