Jump to content
BulForum.com

Търси се Sony Ericsson P800, P900

Recommended Posts

Правя услуга на приятел, някой ако има някой от посочените модели нека си каже офертата.

Към търсенето се добавя цялата "P" серия

P900 ( фулл пакет - иска нов панел защото е изхабен и е счупена клавиатурата ) (иначе има 2-ва диска на СЕ,хендсфрее , резервен писец , карта памет 128 , радио , специялна отверка)

210 ЛВ ПИШИ ЛС !!!! Лек Коментар чакам ЛС :)

Имам едно п910 което ползвам но има нужда от флаш на софтуера.

Бачка и идеално телефончето ама повечето апликации просто не искат да стартират.

в комплекта имам кутия, зарядно, 1 гб карта памет и докинг станция.

Естествено има драскотини по панела.. но по дисплея няма изобщо.

Ако има интерес , лично или [email protected] !

Имам и п910 и п800, п910 има доста сериозна забележка по панела, като работа всичко е ок и съм съгласен да се разделя с него на цена от ~180лв . П800, честно казано по не ми се продава но за 150лв е твой :lol:

Имам и п910 и п800, п910 има доста сериозна забележка по панела, като работа всичко е ок и съм съгласен да се разделя с него на цена от ~180лв . П800, честно казано по не ми се продава но за 150лв е твой :lol:

alienpro човека за който го търся не иска да е кой знае колко запазен, иска като го вземе да си му работи всичко обаче, но имам някои съмнения, че цената която ще кажеш няма да допадне на моя човек.

Fl00der40 не се занимавам с толкова голямо габаритни телефони с много екстри, телефона се търси от един приятел, а аз му помагам в търсенето. Цената на P800 няма да му допадне и сам може да се досетиш защо, търси се нещо към под стотина лева, може да е много зле външно, но да работи.

Ще проверя дали нямам още едно п800 някъде у нас. Но си му личи доста употребата и съм склонен да го спазаря него за ~90лв, с 16мб карта.Но нямам крейдъла към него.

Ще проверя дали нямам още едно п800 някъде у нас. Но си му личи доста употребата и съм склонен да го спазаря него за ~90лв, с 16мб карта.Но нямам крейдъла към него.

Добре, като провериш и ми кажеш със сигурност ще видя моя човек какво ще каже и най-добре да ти звънне да се разберете двамата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...