KraSeZa Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Чисто нова, с говорител 10", цена 55 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Аз пък продавам кола.Мн е хубава . Двигател 1.6 цена: 5000 лв Айде давай го малко по сериозно де ... Нужно ли е сега 15 юзъра да ти зададат по 2 въпроса за да стане ясно кво аджеба продаваш? Един приятел ми е задал задача да му намеря каса ,виждам твоята обява и кво му казвам?!.... един колега продава каса 10 инча чисто нова.... малко несериозно не мислиш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSeZa Posted July 14, 2008 Author Share Posted July 14, 2008 Добре де, не можах веднага да кача снимки, сега ги направих, повече от това няма какво да описвам за касата... Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 EDIT: 50 W е бас касата и 4 ома,60 сантиметра дължина и 30 височина ! Надявам се това да ви начеше въпросите! _____________________________________________________ Модераторска забележка: Хората питат за това, което не се вижда на снимките - ватаж, омаж, евентуални размери и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trepachas Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Може ли да се чуе преди да се вземе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trepachas Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Ако не продадена пиши ми и щи званна ако е продадена пак ми пиши поне да знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSeZa Posted July 21, 2008 Author Share Posted July 21, 2008 Баскасата е продадена, моля темата да бъде затворена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.