no7 Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Продавам 3 чанти за кръст Lacoste.Чисто нови са и напълно оригинални,но нямам етикети към тях.Иначе вътре в самата чанта си има етикет.Чантите са от изкуствена кожа,перфектно качество.Качвам снимки,а при интерес на купувача,може да ги види на място.Цена:по 35 лв на чанта Имам и няколко дамски чанти Lacoste.При интерес качвам снимки. Много моля без глупави коментари в темата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vapi Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Аз имам интерес към дамските чанти,затова моля ако може да сложиш някакви снимки,за да ги видя или на скайп! Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 Аз имам интерес към дамските чанти,затова моля ако може да сложиш някакви снимки,за да ги видя или на скайп! Благодаря! Ето снимките на дамските чанти: Значи раничката я имам и в бежаво,а черната чанта я имам и в бяло.Цената е пак по 35 лв на чанта. При интерес,тук в темата или на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted July 15, 2008 Author Share Posted July 15, 2008 Първата чанта за кръст е продадена. Нова цена:по 30 лв на чанта Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted July 19, 2008 Author Share Posted July 19, 2008 Нова и последна цена на чантите:по 25 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted July 30, 2008 Author Share Posted July 30, 2008 Нова цена на мъжките чанти за кръст:20 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted August 2, 2008 Author Share Posted August 2, 2008 Втората червена чанта за кръст също е продадена. От мъжките остана само тази чанта на цена 15 лв вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 Нова цена на малките дамски чанти:20 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted September 2, 2008 Author Share Posted September 2, 2008 Нова цена на малките дамски чанти:15 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted May 22, 2009 Author Share Posted May 22, 2009 промоция:всички чанти по 10 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.