Kasper Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Продавам видео карта SAPPHIRE ULTIMATE HD3870 512mb GDDR4.Картата е на 1 месец и има още 2 години гаранция.Цената е 270 лева чисто нова струва около 300 лева/skype: ponkata1989 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkokirchev Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Продавам видео карта SAPPHIRE ULTIMATE HD3870 512mb GDDR4.Картата е на 1 месец и има още 2 години гаранция.Цената е 270 лева чисто нова струва около 300 лева/skype: ponkata1989 . Давам 180 лв. , нова е под 250 лв. ... за редовни клиенти е още по - ниска цената ..айде свери си малко 4асовника http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=37900 а някъде си може и за 500 да я продават ! _______________________________________________________________ Мod: На крайни клиенти, "Мост" продават тази карта точно за 298.50 лв., а отстъпката ако си дилър от тази цена с ДДС е точно 10.50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Давам 180 лв. , нова е под 250 лв. ... за редовни клиенти е още по - ниска цената ..айде свери си малко 4асовника http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=37900а някъде си може и за 500 да я продават ! и как го изчисли това "под 250"? и к'ви са тея "редовни клиенти"? картата с ДДС струва точно 300 лв. без 1-2 лв. ... от most.bg тъй като ти може и да си някакъв тарикат/връзкар/(или там както се казва) и да взимаш за без ддс от фирмите, но за всички простосмъртни има това - All prices are in BGN and do not include Value Added Tax (VAT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkokirchev Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 и как го изчисли това "под 250"? и к'ви са тея "редовни клиенти"? картата с ДДС струва точно 300 лв. без 1-2 лв. ... от most.bgтъй като ти може и да си някакъв тарикат/връзкар/(или там както се казва) и да взимаш за без ддс от фирмите, но за всички простосмъртни има това - All prices are in BGN and do not include Value Added Tax (VAT) Както и да е .. за тва което сте писали сте прави и ти и мод-а.... има ги тея неща ,аз не съм писал 4е е с ДДС цената в МОСТ , а и никъде в обявата не видях 4е се издава фактура ...за какво ДДС говорим тогава ? ... освен тва по другите форуми тези (малко по-слаби и малко по бързи, но от този клас на Нвидиа и Ати ..8800, 2900, 3850,3870)карти се намират доста на цена от 180-230лв.?(намират се и на по висока цена разбира се ) втора ръка,естествено пак без фактура - мисля 4е офертата ми е нормална и няма да я коригирам, въпреки коментарите ... просто тва е моята цена ... така ще повиси малко без клиенти обявата и след месец пак ще падне на 180-200лв ...аз му ги давам веднага 180 ... да си прецени сам ! Мod: На крайни клиенти, "Мост" продават тази карта точно за 298.50 лв., а отстъпката ако си дилър от тази цена с ДДС е точно 10.50 лв. http://www.vali.bg/article_content.php?gro...mp;article=7041 Предполагам знаеш и тук колко е отстъпката ... и колко става цената даже със ДДС-то ... а и трябва ли да споманеавам , 4е сапфирите са с 24мес. а гига с 36 мес. гаранция .... Мисля 4е достатъ4но обосновах офертата си, не мисля 4е съм в разрез с правилата ... ПС : офертата ми важи до идния петък ! @samkijot - тва твойто си е 4ист спам и ъпване на темата-без интерес , има си мод. за тази работа и той е взел мерки .... сигнализираш му и си траеш - въпреки 4е си прав за себе си , мисля 4е както и да ги тълкуваш- правилата не позоляват подобни коментари, сега аз трябваше да пиша тва ...губене на време за вси4ки ... има оферта ...не го устройва - отказва и толкоз ... аи си има тема за такива като теб да си избиват комлексите на спокойствие или да си трупат постове( не знам кое е за теб , сам си прецени) - без да сте в разрез с правилата .... мислех да ти дам тва линк4е : http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=28299&st=780 , но гледам си доста активен там , така 4е ..действай ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasper Posted June 29, 2008 Author Share Posted June 29, 2008 Тая карта има поне 10 разновидности мойта е с много добро пасивно охлаждане и е с GDDR4 памет за това е 300 лева, ако не си забелязъл тия дето са по 250 лева са с ddr3 + охлаждането което даржи картата около 55 градуса когато не е претоварена и около 75 когато е без никакъв шум.И да беше картата от 250 лева за 1 месец ползване и 23 месеца гаранция оставащи пак не бих я дал за 180 лева.Цената си остава 270 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.