Jump to content
BulForum.com

продавам sapphire ultimate 3870 512 mb

Recommended Posts

Продавам видео карта SAPPHIRE ULTIMATE HD3870 512mb GDDR4.Картата е на 1 месец и има още 2 години гаранция.Цената е 270 лева чисто нова струва около 300 лева/skype: ponkata1989 .

Продавам видео карта SAPPHIRE ULTIMATE HD3870 512mb GDDR4.Картата е на 1 месец и има още 2 години гаранция.Цената е 270 лева чисто нова струва около 300 лева/skype: ponkata1989 .

Давам 180 лв. , нова е под 250 лв. ... за редовни клиенти е още по - ниска цената ..айде свери си малко 4асовника http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=37900

а някъде си може и за 500 да я продават !

Мod: На крайни клиенти, "Мост" продават тази карта точно за 298.50 лв., а отстъпката ако си дилър от тази цена с ДДС е точно 10.50 лв. :excl:

Давам 180 лв. , нова е под 250 лв. ... за редовни клиенти е още по - ниска цената ..айде свери си малко 4асовника http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=37900

а някъде си може и за 500 да я продават !

и как го изчисли това "под 250"? и к'ви са тея "редовни клиенти"? картата с ДДС струва точно 300 лв. без 1-2 лв. ... от most.bg

тъй като ти може и да си някакъв тарикат/връзкар/(или там както се казва) и да взимаш за без ддс от фирмите, но за всички простосмъртни има това - All prices are in BGN and do not include Value Added Tax (VAT)

и как го изчисли това "под 250"? и к'ви са тея "редовни клиенти"? картата с ДДС струва точно 300 лв. без 1-2 лв. ... от most.bg

тъй като ти може и да си някакъв тарикат/връзкар/(или там както се казва) и да взимаш за без ддс от фирмите, но за всички простосмъртни има това - All prices are in BGN and do not include Value Added Tax (VAT)

Както и да е .. за тва което сте писали сте прави и ти и мод-а.... има ги тея неща ,аз не съм писал 4е е с ДДС цената в МОСТ , а и никъде в обявата не видях 4е се издава фактура ...за какво ДДС говорим тогава ? ... освен тва по другите форуми тези (малко по-слаби и малко по бързи, но от този клас на Нвидиа и Ати ..8800, 2900, 3850,3870)карти се намират доста на цена от 180-230лв.?(намират се и на по висока цена разбира се ) втора ръка,естествено пак без фактура - мисля 4е офертата ми е нормална и няма да я коригирам, въпреки коментарите ... просто тва е моята цена ... така ще повиси малко без клиенти обявата и след месец пак ще падне на 180-200лв ...аз му ги давам веднага 180 ... да си прецени сам !

Мod: На крайни клиенти, "Мост" продават тази карта точно за 298.50 лв., а отстъпката ако си дилър от тази цена с ДДС е точно 10.50 лв. :excl:

http://www.vali.bg/article_content.php?gro...mp;article=7041

Предполагам знаеш и тук колко е отстъпката ... и колко става цената даже със ДДС-то ... а и трябва ли да споманеавам , 4е сапфирите са с 24мес. а гига с 36 мес. гаранция ....

Мисля 4е достатъ4но обосновах офертата си, не мисля 4е съм в разрез с правилата ...

ПС : офертата ми важи до идния петък !

@samkijot - тва твойто си е 4ист спам и ъпване на темата-без интерес , има си мод. за тази работа и той е взел мерки .... сигнализираш му и си траеш - въпреки 4е си прав за себе си , мисля 4е както и да ги тълкуваш- правилата не позоляват подобни коментари, сега аз трябваше да пиша тва ...губене на време за вси4ки ... има оферта ...не го устройва - отказва и толкоз ... аи си има тема за такива като теб да си избиват комлексите на спокойствие или да си трупат постове( не знам кое е за теб , сам си прецени) - без да сте в разрез с правилата .... мислех да ти дам тва линк4е :

http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=28299&st=780 , но гледам си доста активен там , така 4е ..действай !

Тая карта има поне 10 разновидности мойта е с много добро пасивно охлаждане и е с GDDR4 памет за това е 300 лева, ако не си забелязъл тия дето са по 250 лева са с ddr3 + охлаждането което даржи картата около 55 градуса когато не е претоварена и около 75 когато е без никакъв шум.И да беше картата от 250 лева за 1 месец ползване и 23 месеца гаранция оставащи пак не бих я дал за 180 лева.Цената си остава 270

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...