PlayMate Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Колеги За съжаление дойде време да се разделя с Рорко. Колата я знаете добре - с JY фарове с ангелски очи, крушките са на OSRAM, има дневни светлини във фаровете - ужасно удобно е и светлините важат за задължителния дневен "светъл" сезон който обхваща половината година. Стоповете също са JY кристални. И двете (фарове и стопове) са внасяни лично от Германия. Фаровете светят изключително добре - лупите са с висококачествена оптика. Колата има газов инжекцион. Градско - 9-10лв. на 100км. с моето пъргаво тръгване от светофарите, извънградско - 7лв. на 100км. Колата си идва и с оригиналните стопове и фарове ако тези все пак не ви допадат по някаква причина - в нас са. Има и спортен филтър YED, като оригиналния също може да бъде сложен в случай, че не ви харесва идеята. От Англия съм си внасял 82 градусов термостат и е монтиран, така че колата няма проблеми с охладителната система, която е присъща за K-Series двигателите, които се карат на по-топло време - термостатът поддържа нещата "както трябва". Тези дни й правих тестове по охладителната система - всички датчици си действат, термостата отваря точно при 82 градуса, поведението е отлично. Колата има 4 колони - 2 предни Blaupunkt от високия им клас и 2 задни 13-ки Helix. Слагал съм ги аз, естествено Причината, поради която я сменям - ще си взимам по-голям роувър, вероятно 45. През лятото колата се ползва кажи-речи като семейна, а размерите й не са от най-подходящите за целта. Колата е перфектният градски автомобил - пъргава, икономична и лесна за поддръжка - само й сипвайте газ, сменяйте й консумативите навреме и грам проблем няма да имате Rover 200 е известен с най-здравата си предниця в своя клас, освен това возията й също е несравнима с другите автомобили, които би трябвало да я конкуриат. Ето обявата в мобиле.бг: http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&a...&f1=details Цената за съфорумци е 5200лв, а не 5700лв. Това е цената с газовия инжекцион, като само той струва 1300лв. и е слаган преди месец. Надявам се да отиде при някой добър собственик, тъй като страшно много си я обичам. Колата е с 1.4 двигател 103 коня, 4 врати. 118 000 километра, от които аз съм минал 10 000. За контакти - 0885/12 99 01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.