Jump to content
BulForum.com

Купувам телефон до 50лв

Recommended Posts

Търся да закупя някакво работарско телефонче до 50лв.Предпочитам някой от моделите на Нокия 2310,1208,1200,1110i,1112.Може и други модели стига да ми харесат.Единственото ми изискване е да има яка батерия (да кара поне 4-5 дена) и да се чува добре при разговор като при Nokia 1110i,не ми трябва ако се чува глухо или слабо.Чакам вашите предложения тук в темата или на ЛС,моля оставайте някакъв телефон или скайп за връзка ако имам интерес към някоя оферта.Поздрави :D

1112 ,работи с всички оператори ,в перфекто състояние ,в гаранция до края на ОКТОМВРИ към магазини FON-BOX.Телефона е позлван една седмица и събира прах.Работи с всички оператори ,батерията кара на д 1 седмица има си зарядно ,а и българско меню.За 45 лв. е твой.

nokia-1112.jpg

Това не е актуална снимка ,просто за пример с какъв панел е телефона ,а и телефончето е без следи от употреба

Мога и да ти предложа ,Нокиа 3310 В добро състояние ,с леки следи от употреба,няма гаранция ,с зарядно.Българско меню ,нова батерия кара 4-5 дена.Работи с всички оператори. 30 лв.

3310_blue.jpg

Имам u 5210 в много добро състояние ,без следи от употреба,с нов панел и батерия (3-4 дена кара) ,работи с всички оператори,с бг меню.

35 лв.

pic_3_259.jpg

Предлагам NOKIA 6510

1002743.jpg

1002744.jpg

С зарядно,цена 40 лева.Батерията кара по 4 дни без особенно говорене .

Слушалки за радиото ако има интерес - 5 лева.

moga da ti predloja 4isto nov samsung ot kutiqta ne e rabotil i minuta vnos ot Germaniq modela e C260 bateriqta sus sigurnost kara mn no neznam kolko poneje ne sum razopakoval tela i ne sum zarejdal bateriqta 12h :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...