Jump to content
BulForum.com

Продавам тонер-касети

Recommended Posts

Продавам 2 броя рециклирани касети Q2612A. Фирмата в която работя изхвърля празните касети и съответно аз ги взимам и рециклирам. Касетите са почистени, със сменени валове и са заредени с тонер за 3000 копия. Стават за модели : HP LaserJet 1010/1012/1015/1018/1020 и други за които не се сещам в момента. Мога да издам фактура при нужда.

Цена 70лв. на брой.

И на двете касети са сменени магнитните валове, а на едната и почистващия нож. Барабаните им са в отлично състояние и за това не съм ги сменял.

Мога да дам 30 лв за 1бр, ако има съгласие де :)

А относно цената която давам: Пълнене на касетата 20-25 лв (или ако си купиш тонер и си е напълниш сам около 10-12 лв), а за използвана касета 5-10 лв.

Не знам какво им е рециклирано, но аз карам с една касета 4 зарежданета, после започва да се скапва качеството ....

П.П. Сега видях че са за 3000 копия (това означава ли, че им е сложен двойно тонер или какво??), защото за 1018 ги дават да направят 1000 копия :blink: с една касета, въпреки че касетата е дават за 2000 копия (разбира се при 5% покритие) и наистина 1018 не могат да направят повече от 1000 копия :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...