Graphite` Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 значи търся дисплейче с размери 2". става въпрос за дисплей за фотоапарат. ако някой има повреден фотоапарат който не става за нищо освен за резервни части и не му трябва дисплейчето от него може да ми пише ...значи не знам какви дисплей ще станат ( дали трябва да са задължително от фотоапарат...така де съмнява ме че може и от друго да са стига да са 2 инча ) но ако някой има нека ми пише тук, на ПМ или на скайп Graphitee Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliozepenizata Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Ако си знаеш модела погледни в ebay.com - ако си харесаш нещо може да си го поръчаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graphite` Posted June 11, 2008 Author Share Posted June 11, 2008 Не мога да работя с ebay.com поне до сега не съм работил иначе да знам модела става въпрос за апарат Самсунг А503 там digimax мисля че се водеше серията ...значи до одеве разглобявам апарата и стигнах до извода че май май не всички дисплей ще станат ... ако можеш да ми помогнеш с този ebay.com ще съм ти доста благодарен П.П в общи линии знам какво е, но просто не знам как става наддаването и темподобните глупости ..а най вече на края получаването Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Не мога да работя с ebay.com поне до сега не съм работил иначе да знам модела става въпрос за апарат Самсунг А503 там digimax мисля че се водеше серията ...значи до одеве разглобявам апарата и стигнах до извода че май май не всички дисплей ще станат ... ако можеш да ми помогнеш с този ebay.com ще съм ти доста благодарен П.П в общи линии знам какво е, но просто не знам как става наддаването и темподобните глупости ..а най вече на края получаването Не искам да се бъркам, но не издържах ... вместо да оправяш тоя самсунг си вземи един нов, погледни в Метро, има и хубави модели на сносни цени. Не скачай на скъпи модели, по-добре на средно ниво, така ще ги сменяш често ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graphite` Posted June 11, 2008 Author Share Posted June 11, 2008 Хмм Това е вариант 2 ? но просто преди да го направя реших че може да пусна една темичка и да проверя дали някой Случайно няма такова нещо което ми трябва ..така де Всичко е възможно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.