Jump to content
BulForum.com

Търся 2" LCD

Recommended Posts

значи търся дисплейче с размери 2". става въпрос за дисплей за фотоапарат. ако някой има повреден фотоапарат който не става за нищо освен за резервни части и не му трябва дисплейчето от него :) може да ми пише :) ...значи не знам какви дисплей ще станат ( дали трябва да са задължително от фотоапарат...така де съмнява ме че може и от друго да са стига да са 2 инча :) ) но ако някой има нека ми пише тук, на ПМ или на скайп Graphitee

Не мога да работя с ebay.com поне до сега не съм работил :) иначе да знам модела става въпрос за апарат Самсунг А503 :) там digimax мисля че се водеше серията :) ...значи до одеве разглобявам апарата и стигнах до извода че май май не всички дисплей ще станат ...

ако можеш да ми помогнеш с този ebay.com ще съм ти доста благодарен

П.П в общи линии знам какво е, но просто не знам как става наддаването и темподобните глупости ..а най вече на края получаването :)

Не мога да работя с ebay.com поне до сега не съм работил :) иначе да знам модела става въпрос за апарат Самсунг А503 :) там digimax мисля че се водеше серията :) ...значи до одеве разглобявам апарата и стигнах до извода че май май не всички дисплей ще станат ...

ако можеш да ми помогнеш с този ebay.com ще съм ти доста благодарен

П.П в общи линии знам какво е, но просто не знам как става наддаването и темподобните глупости ..а най вече на края получаването :)

Не искам да се бъркам, но не издържах ... вместо да оправяш тоя самсунг

си вземи един нов, погледни в Метро, има и хубави модели на сносни цени.

Не скачай на скъпи модели, по-добре на средно ниво, така ще ги сменяш често ...

Хмм :) Това е вариант 2 ? но просто преди да го направя реших че може да пусна една темичка и да проверя дали някой Случайно няма такова нещо което ми трябва ..така де Всичко е възможно ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...