Jump to content
BulForum.com

продавам джага гарландо олимпик силвер

Recommended Posts

значи продавам джага Garlando модел Garlando Olympic Sylver , джагата е на 300 жетона купена е преди малко повече от месец просто не им допадна и по-добре да я продам за да не ми стоят вързани в нея парите , допълнително на джагата е слагано и осветление с комплект топчета и жетони , изключително здрав модел с проходни пръти които практически са изключително трудни за изкривяване , джагата е професионален турнирен модел абсолютно неразличима от нова , просто не им допада на клиентите ми

Възможна е замяна за джага Роберто Спорт висок клас

Цената е 1500лв с възможен много минимален коментар.

Ето така изглежда джагата :

t5_2896891.jpg

Джагата е изключително атрактивна както като дизайн така и като здравина а и са доста рядки гарантирам че в пловдив и околията такава няма .

Ето и цената на която съм я закупил прибавете и транспортните разходи от софия и допълнително слаганото осветление и имайте предвид че джагата съм взел евтино прицнипно е около 1800-1900лв

http://amusement.dir.bg/_wm/catalog/item.p...682&dflid=3

Edit : Джагата притстигна при мене в кашон лично аз съм я сглобявал и смело мога да твърдя че няма нищо общо като конструкция с обикновенните и по разпространени джаги , а преходните пръти се оказват доста по удобни след като свикнеш с тях. ;) Направо не ми се разделя с нея но явно не ненапредналите играчи не могат да я оценят. :cry

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...