zlobil Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 значи продавам джага Garlando модел Garlando Olympic Sylver , джагата е на 300 жетона купена е преди малко повече от месец просто не им допадна и по-добре да я продам за да не ми стоят вързани в нея парите , допълнително на джагата е слагано и осветление с комплект топчета и жетони , изключително здрав модел с проходни пръти които практически са изключително трудни за изкривяване , джагата е професионален турнирен модел абсолютно неразличима от нова , просто не им допада на клиентите ми Възможна е замяна за джага Роберто Спорт висок клас Цената е 1500лв с възможен много минимален коментар. Ето така изглежда джагата : Джагата е изключително атрактивна както като дизайн така и като здравина а и са доста рядки гарантирам че в пловдив и околията такава няма . Ето и цената на която съм я закупил прибавете и транспортните разходи от софия и допълнително слаганото осветление и имайте предвид че джагата съм взел евтино прицнипно е около 1800-1900лв http://amusement.dir.bg/_wm/catalog/item.p...682&dflid=3 Edit : Джагата притстигна при мене в кашон лично аз съм я сглобявал и смело мога да твърдя че няма нищо общо като конструкция с обикновенните и по разпространени джаги , а преходните пръти се оказват доста по удобни след като свикнеш с тях. Направо не ми се разделя с нея но явно не ненапредналите играчи не могат да я оценят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 11, 2008 Author Share Posted June 11, 2008 1450лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 5, 2008 Author Share Posted September 5, 2008 1300лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.