zlobil Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 emi tva e ruter4eto , sled burqta prosto sprq da raboti okaza se 4e zahranvaneto mu e izgorqlo sled kato kupix novo taka i ne uspqh da go svarja s laptopa za da go nastroq i moje bi e izpatkal , polzvan e ima nqma mesec garanciqta i neq 6te q dam no ne i kasovata belejka kam neq poneje na neq mi e laptopa , koito iska da mi pi6e na PM da mu dam koordinati da doide da si go vzeme P.S. edna bira po4erpka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 emi tva e ruter4eto , sled burqta prosto sprq da raboti okaza se 4e zahranvaneto mu e izgorqlo sled kato kupix novo taka i ne uspqh da go svarja s laptopa za da go nastroq i moje bi e izpatkal , polzvan e ima nqma mesec garanciqta i neq 6te q dam no ne i kasovata belejka kam neq poneje na neq mi e laptopa , koito iska da mi pi6e na PM da mu dam koordinati da doide da si go vzeme P.S. edna bira po4erpka Къде трябва да се дойде,за да го взема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Къде трябва да се дойде,за да го взема? В крайна сметка ще решиш ли да отговориш тук или на ЛС където вече ти писах, но така и не получих отговор дали се подарява още и откъде трябва да се вземе или пък се отказа да го подаряваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2008 Author Share Posted June 5, 2008 razmenen za 1 heineken Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.