Mitch Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Здравейте продавам къси панталони тип сърфистски VOLCOM , купих ги от Ebay , но ме прецакаха със размера и затова ги продавам , не са носени (няма как) нови с етикета , гребена и отигиналната хартия в която са обвити. Цена 70-80 лв (платил съм 110лв за тях ) От Пловдив съм , Пращам с Eконт За Връзка на ЛС , тел: 0896955081 и скайп :dp_mitko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 http://cgi.ebay.com/NWT-VOLCOM-BOARD-SHORT...bayphotohosting В този линк същите ти панталонки са на buy it now цена $39,95 + доставка до БГ $9,95=$49,90=63лв Няма нищо лошо да правиш бизнес и да си сложиш надценка,всеки го прави,но аз не бих дал повече от 35лв. Ако те устройва драсни. Аааа,и кажи размера на панталонките,защото като гледам така ми се виждат малки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 28, 2008 Author Share Posted May 28, 2008 Ами не съм ги взимал аз , тъй като нямам кредитна карта , с която работят ebay, и затова помоглих познат ,който ми каза тази цена(110 лв) . И да същите са , това че си намерил обява с по ефтини не означава че всички са по ефтини , тъй като shipping-a за всяка реклама е различен . Размера е 28, а аз поръчах 32 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 30, 2008 Author Share Posted May 30, 2008 възможен е коментар на цената 60 лв .... Edit : Предложете вие цена Номер 28 в софия магазин Съботаж са 125 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 9, 2008 Author Share Posted June 9, 2008 ЦЕНА 40 ЛВ транспорт на ваша сметка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.