Jump to content
BulForum.com

Продавам няколко неща

Recommended Posts

1. CD-RW Sony 52x24x52 работи отлично цена 12 лв ЗАПАЗЕНО за drago

2. CD TEAC 20x за лаптоп с панел (сив) - работи, но не чете CD-RW дискове, както и някои CD-R (може би записвани на >16 скорост ?)цена 5 лв

4. Удължаващ кабел за монитор 1.8м VGA Extension cable 1.8m, марка Ednet, като нов, с кутия, ползван е около 1 седмица цена 5 лв

5. Кабел за принтер Съединява 2 принтерски порта, става за принтери и друга по-стара периферия, както и за трансфер на файлове при стари лаптопи цена 2 лв

6. Звукова карта PCI 4 канална, Typhoon на базата на CMI8738, работи перфектно с драйвърите за C-Media, има порт за джойстик и 4 букси (front/rear/line/mic примерно) цена 5 лв

НОВО!

7. CD 40x Samsung светло сив панел CD Master 40E Model SC-140 работи отлично цена 5 лв

9. Iomega Tape 250 external външно лентово устройство (за касети) на паралелен порт + порт репликатор, без захранващ адаптер, в неизвестно състояние цена 5 лв - възможен коментар, стига на някой да му върши работа за нещо

10. Iomega Tape 250 internal вътрешно лентово устройство (за касети) на мястото на флопито (3.5"), в неизвестно състояние цена 2 лв

11. Iomega Zip 100 internal вътрешно zip устройство на мястото на флопито (3.5") SCSI , в неизвестно състояние цена 2 лв

Цените търпят коментар на ЛС, ако някой има интерес да пише. Скоро ще добавя и други неща.

Промоция: Всичко (без запазените неща) за 20 лв!

3+4+5+6 за 15лв ?

За 3. вече ми писаха на лично: Kanara27 и lHaNNiBaLl (първи е Каnara27), ako се откажат може да измислим нещо.

Иначе може да ти дам 4+5+6 за 12 лв (мисля, че цените са достатъчно ниски).

За да бъде по-прегледно предлагам да пишете тук вместо на лично, за да се вижда ясно кой е първи за нещо (понеже аз влизам 1-2 пъти дневно във форума). А пък на лично само за някакви допълнителни договорки.

Добавено:

7. CD 40x Samsung светло сив панел CD Master 40E Model SC-140 работи отлично цена 5 лв

Освен това четеца за карти все още не е продаден, тъй че ако някой има желание да го закупи да пише в темата - най-бързия печели ;)

P.S. Скоро ще добавя още много неща (най-вероятно цяла конфигурация, която мисля да разпродам на части).

Aз ще взема това: Четец за карти черен има изведен и USB 2.0 порт вътрешен (слага се на мястото на флопито) цена 5 лв

Aз ще взема това: Четец за карти черен има изведен и USB 2.0 порт вътрешен (слага се на мястото на флопито) цена 5 лв

Вчера го продадох... (Остана ми още един подобен, който в момента ми е на кутията, но най-вероятно след няколко седмици няма да ми трябва и ако реша да го продавам ще ти пиша ЛС).

• 3 weeks later...

Добавено:

11. Iomega Zip 100 internal вътрешно zip устройство на мястото на флопито (3.5") SCSI , в неизвестно състояние цена 2 лв

Промоция: Всичко за 30 лв!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...