mrdds Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Продавам разтегателен диван,ползван е 4г,но тапицерията му е здрава,няма скъсано,изцапано и т.н. Размери 190х150 в разтегнато състояние,и в събрано 190х75 Състои се от 2 части с дунапренени матраци. Едната му част е пукната и е "закърпен"за да може да се ползва. Идеален е за студентска квартира, за сам човек,дори и за двама като за 2-рия трябва да се сложи подложката,която съм измислил. Търся му 40лв,като искам този, който го вземе да ми помогне да го махна от къщи. Не ми се хвърля,защото ме е срам да го оставя на улицата и камиона за смет да го подминава всекидневно,тъй като е прекалено голям за него. Прилагам снимки за да се види кое какво е.Приемам коментари. тел 0889265990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted May 19, 2008 Author Share Posted May 19, 2008 35лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted May 27, 2008 Author Share Posted May 27, 2008 30лв Айде бе хора влезте ми в положение,дивана става за вили,села,квартири.... Същия нов в Баумакс е 189лв,дори цвета му е този. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted May 31, 2008 Author Share Posted May 31, 2008 25лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.