stanchobb Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Помогнете ми ,моля? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Помогнете ми ,моля? Мога да ти предложа 512MB Hewlett Packard Invent ® Флашката е от алуминий,изключително здрава,с верижка - ползвана е 2-3 пъти лично от мен! Цена 12лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted May 13, 2008 Author Share Posted May 13, 2008 Необходима ми е за фотоапарат TCM, не в 1-ва младост, предпочитам да не е високоскоростна! Верижката малко ме притеснява, верочтно е извън габаритите на картата и ще мога свободно да си я пъхам в апарата. И цената твърда ли е. Може да се разберем в лични съобщения! Няма да откажа и предложения и за 256 MB колкото и ретро да звучи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wersa Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 ako си намерите по-големи и продавате старите(64-128),свиркайте.Ще взема една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted May 14, 2008 Author Share Posted May 14, 2008 Явно има сериозен интерес все още към малките CF карти. Доста се предлагат на пазара, но са над 1 GB и обикновено бързи. Ако ви се намира нещо предлагайте тук и в лични съобщения, за да свършим работа на повече хора. За сега има само 1 предложение което ме устройва и сам се опитвам да се свържа със собственика чрез ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Помогнете ми ,моля? Провери в тази обява: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=63379 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.