seka4a Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Купувам дъно s.A ,да му работи всичко.Трябва ми за Паломино 2000+.Нещо от рода на GIGABYTE GA-7VT600 или 7VAX може и сходни дъна от други марки.За Пловдив идвам на място.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
celio Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 ga 7vt600 (повечи инфо google.com) но щом търсиш такова знаеш за какво става дума. рабтори перфектно. пазя кутията + книжката + диска + 1 флопи кабел + 1 иде кабел 40 лева. (не подлежи на коментар) проблема е че съм от варна. за мен няма проблем да ти го пратя. ако искаш ми пиши ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
seka4a Posted May 4, 2008 Author Share Posted May 4, 2008 ще те имам напредвид но засега ще изчакам някой ако има от Пловдив.Не държа на този модел просто съм го дал за пример.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
celio Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 пропуснах да напиша (добре че се сетих!) за дъното ми чакам още един да се обади за него. ако решиш да го вземаш пиши едно ЛС да ти кажа дали все още го имам. предполагам че и аз до 2 3 дена ще имам отговор. пиша ти го това, смисъл да не те прецакам... което няма да е приятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.