SouLReAVeR Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 1. Дънна платка Foxconn P4M800P7MA-ERS2H soc.775 - 50 лв. http://www.foxconnchannel.com/product/Moth...ID=en-us0000189 2. Твърд диск Samsung HD080HJ - 80Gb/7200rpm/8M SATA - 50 лв. http://www.samsung.com/my/products/harddis...ive/hd080hj.asp 3. Вентилатор за видеокарта Тitan - 5 лв. с медна влошка, с доп. 2C/4P кабел, с 2 допълнителни скоби за разл. размери на отворите за захващане (52 и 59) и резервни болтчета. Самия вентилатор е чисто нов и монтиран на Vga GF mx440, която не фукционираше поради незнайна за мен причина, но не ми се занимава да го махам, затова го давам направо с картата. Ако някой купи 3-те неща накуп - 95 лв. Компонентите са свалени от компа на приятел преди около 2-3 месеца и по негови думи си работят. Но предпочитам все пак евентуалните купувачи да имат къде да ги изпробват, за са се уверим че всичко функционира. Желаещите - в темата или на ПМ. Благодаря ви и лек ден. Едит: т.3 - запазен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 точка1+точка2=90 лв. ? Ако е така вземам ги . Дай координати на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokata Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Аз ще взема това: Вентилатор за видеокарта Тitan - 5 лв. с медна влошка, с доп. 2C/4P кабел, с 2 допълнителни скоби за разл. размери на отворите за захващане (52 и 59) и резервни болтчета. Самия вентилатор е чисто нов и монтиран на Vga GF mx440, която не фукционираше поради незнайна за мен причина, но не ми се занимава да го махам, затова го давам направо с картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted April 6, 2008 Author Share Posted April 6, 2008 @Slot, писах ти на лични относно координати. т1 и т2 са запазени засега за теб. @Dokata, съжалявам, но съм писал горе че е запазен вече вентилатора. Ако колегата преди теб се откаже, ще те имам в предвид. Благодаря и на двама ви. Лека вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.