plamen032 Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopGear Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 А цената на кристалните Hella каква е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen032 Posted April 3, 2008 Author Share Posted April 3, 2008 Написъл съм го колега не четеш между редовете *Марката е хелла с фейс на голф 4. цена 130лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen032 Posted April 3, 2008 Author Share Posted April 3, 2008 *Веждата е продадена. *Маската е запазена за колегата JOE *За кристалните фарове огромен интерес.. на всички съм изпратил подробни снимки... който има късмет да ми потвърди и да ми прати данни за да му ги изпратя ги отнася... * Оригиналните хела *едносекционни * са на промоция 60лв че не ми се разкарва всеки ден до еконта... ако някой има интерес да казва та да пращам всичко на веднъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.