Jump to content
BulForum.com

Продавам

Recommended Posts

Значи рутерчето е чисто ново - включвано е точно 2 пъти... Обаче се оказа, че няма да ми върши работа защото не поддържа TTL стандарта... Има функция Clone MAC adress за потребителите на Евроком може да свърши чудна работа. Взех го миналата седмица за 66лв. продавам го за 50, което си е супер оферта, има гаранция 1 година. инфо за рутера B)

Куме, що не ме пита за тоя рутър... В нас имам същия :lol: Офертата си заслужава, машинките се справят доста добре и в панелките все пак са eXtendet Range :laughing:

Би трябвало да нямаш проблем с БТК-то (oсвен ако не те ограничават по TTL) , само трябва да си го конфигурираш като хората.

За да провериш TTL-a напиши в Start->Run -> cmd и после в прозовеца ping abv.bg, ако ти пише TTL=1 или ТТL=0 няма да ти върши работа ;)

Значи: машинката ми трябваше щото сестра ми се взе лапни топ, ама в последствие се разбра, че тъпия доставчик в шибаната София я ограничава с ТТЛ... и няма как да и да и се пусне Wi-Fi с тоя тъп линк. Както и да е - никва идея си нямам как седят нещата с БТК, така че пич виж кво е казал Zizirixo по въпроса ти и пиши пак как стоят нещата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...