DenisBeljata Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Търся "Диамантени зъболекарски борчета". От модела с по-големия диаметър на стеблото (2.35мм). Търся всякакви възможни форми и варианти. Може и нещо от сорта на това !!! Търся също ЦАНГИ и ГАЙКИ за "Дремел"-подобни машинки. Ще съм благодарен и на инфо за места, където има нови. Само за да спазим протокола - цени до 0.20 - 0.50 - 1 лв/бр. Ами това е, вие сте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenkolpfc Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Нови можеш да си купиш от тук: http://www.dentaconbg.com/main.php?module=...nt&cnt_id=3 _________________________________ ModEdit: Да, но на каква цена? И много те моля следващият път не си пълни поста с безсмислени за случая емотикони - какъв е смисълът на твоите 13 бр. в този пост - нещо много смешно ли си казал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelco Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 В Повдив има над 15 магазина за стоматологични материали там можеш да си избереш и закупиш каквито искаш. Цените на диамантените борчета са от 3 до 10-15 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 В Повдив има над 15 магазина за стоматологични материали там можеш да си избереш и закупиш каквито искаш.Цените на диамантените борчета са от 3 до 10-15 лева. Човека е прав.Зъболеркарските са деиствително скъпи.За 0,20 или 0,50ст не можеш да намериш никъде, освен да идеш в някой зъболекарски кабинет и да изпросиш някое употребявано,но има друга пречка ,както виждам ще го ползваш за дремел,а зъболекарските турбинни диам.борчета и не само те ,а и твърдосплавните са с около 1мм държач(стебло).Може да не е точно 1мм,но някъде там са. Зъботехническите са 2мм.За използването на зъболекарски турбинни пилители от зъботехници с тяхните машини се използват цанги за прехода от 1мм на 2мм. Виж и този сайт да се ориентираш за цените. Не знам за този дремел, дали ще намериш цанга за зъболекарско турбинно борче, освен да ти е направи някой стругар,пък и трябва да се закали. Дано съм бил полезен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted March 24, 2008 Author Share Posted March 24, 2008 Благодаря на всички отзовали се! @Eagle Да, прав си за зъболекарските и зъботехническите... трябват ми зъботехнически - по дългите с по-дебело стебло... Идеята ми беше, ако някой има подобни в къщи ( а сигурно не са малко такива ) и не му трябват - да се разберем.... Иначе в Еbay има диамантени комплекти от по 30-50 бр. за 5-15$ с доставка в САЩ, та сигурно ще потърся някой да ми донесе един кит (а не за 2,50 лв./бр. в БГ ) Но по-голямата "болка" са ми ЦАНГИТЕ и ГАЙКИ за Дремел... Не мога да намеря по магазините... Ако някой има подобна изгоряла машинка, и са му ненужни - да пише! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.