Jump to content
BulForum.com

Търся "Диамантени зъболекарски борчета"

Recommended Posts

Търся "Диамантени зъболекарски борчета". От модела с по-големия диаметър на стеблото (2.35мм).

Търся всякакви възможни форми и варианти.

Може и нещо от сорта на това !!!

Търся също ЦАНГИ и ГАЙКИ за "Дремел"-подобни машинки.

Ще съм благодарен и на инфо за места, където има нови.

Само за да спазим протокола - цени до 0.20 - 0.50 - 1 лв/бр.

Ами това е, вие сте.

Нови можеш да си купиш от тук:

http://www.dentaconbg.com/main.php?module=...nt&cnt_id=3

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ModEdit:

Да, но на каква цена?

И много те моля следващият път не си пълни поста с безсмислени за случая емотикони - какъв е смисълът на твоите 13 бр. в този пост - нещо много смешно ли си казал?

В Повдив има над 15 магазина за стоматологични материали там можеш да си избереш и закупиш каквито искаш.

Цените на диамантените борчета са от 3 до 10-15 лева.

В Повдив има над 15 магазина за стоматологични материали там можеш да си избереш и закупиш каквито искаш.

Цените на диамантените борчета са от 3 до 10-15 лева.

Човека е прав.Зъболеркарските са деиствително скъпи.За 0,20 или 0,50ст не можеш да намериш никъде, освен да идеш в някой зъболекарски кабинет и да изпросиш някое употребявано,но има друга пречка ,както виждам ще го ползваш за дремел,а зъболекарските турбинни диам.борчета и не само те ,а и твърдосплавните са с около 1мм държач(стебло).Може да не е точно 1мм,но някъде там са.

Зъботехническите са 2мм.За използването на зъболекарски турбинни пилители от зъботехници с тяхните машини се използват цанги за прехода от 1мм на 2мм.

Виж и този сайт да се ориентираш за цените.

Не знам за този дремел, дали ще намериш цанга за зъболекарско турбинно борче, освен да ти е направи някой стругар,пък и трябва да се закали.

Дано съм бил полезен.

Благодаря на всички отзовали се!

@Eagle

Да, прав си за зъболекарските и зъботехническите... трябват ми зъботехнически - по дългите с по-дебело стебло...

Идеята ми беше, ако някой има подобни в къщи ( а сигурно не са малко такива :) ) и не му трябват - да се разберем....

Иначе в Еbay има диамантени комплекти от по 30-50 бр. за 5-15$ с доставка в САЩ, та сигурно ще потърся някой да ми донесе един кит (а не за 2,50 лв./бр. в БГ :D )

Но по-голямата "болка" са ми ЦАНГИТЕ и ГАЙКИ за Дремел... Не мога да намеря по магазините... Ако някой има подобна изгоряла машинка, и са му ненужни - да пише!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...