kennyg Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Ако на някой му се намира нека пише, възможно е да взема няколко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Имам едно двд-рв сони-оптиарк (точен модел трябва да погледна). Кажи колко пари даваш? Проблема му е, че не чете и записва двд-р дискове, с двд+р няма проблеми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azrod Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 имам две развалени вкъщи, оптиката им е проблемна, механиките им са ок, като се прибера ще ти дам марка и цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted March 23, 2008 Author Share Posted March 23, 2008 За момента преустановявам търсенето на DVD-RW, имам обещано за без пари, ако ми върши точната работа ще възобновя търсенето и ще закупя още Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Изказвам големи благодарности на magnus който достави търсеното DVD-RW безплатно. Ако ми потрябват още DVD-RW-та ще пиша на тези които ми пратиха лични съобщения с предложения. Заключете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.