DELUXe Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 6x2000mF 50Vкато може и да са повече микрофаради, но не по-малко от 50волта. Може да са употребявани, стига да не са много стари и с изсъхнал електролит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 ако не намериш 2 ръка потърси в магазини за авто музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radev Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Препоръчвам ти да си купиш новички. В кометелектроникс 2200Микрофарада на 50 волта са по 0,26$ ~ 40стотинки за бройка. Ето сайта http://home.comet.bg/shop/index.html , търси за артикул: CE 2200uF 50V Fujicon Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 17, 2008 Author Share Posted March 17, 2008 Препоръчвам ти да си купиш новички. В кометелектроникс 2200Микрофарада на 50 волта са по 0,26$ ~ 40стотинки за бройка. Ето сайта http://home.comet.bg/shop/index.html , търси за артикул: CE 2200uF 50V Fujicon Един пич от форума ще ми продаде пак новички вярно няма да са толкова евтини, но сега за 2-3лв няма да обеднея . Иначе знам къде има и са си стотинки, но нямам време да ходя по магазините а след 18:00 всичко е затворрено. Само че така както си написал ще се счита за милифаради, което си е огромен капацитет , прието е микро да се пише със символа - "u". Да прав си, но не можах да намеря символа "µ" както си е най-правилно "µF" Пък и който си разбира знае за какво става въпрос, даже още в 1вия пост ме пращат към аудио сервис Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 6x2000mF........ Само че така както си написал ще се счита за милифаради, което си е огромен капацитет , прието е микро да се пише със символа - "u". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 17, 2008 Author Share Posted March 17, 2008 Закупени, затваряйте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.