Jump to content
BulForum.com

Купувам 6 кондензатора

Recommended Posts

6x2000mF 50Vкато може и да са повече микрофаради, но не по-малко от 50волта. Може да са употребявани, стига да не са много стари и с изсъхнал електролит.

Препоръчвам ти да си купиш новички. В кометелектроникс 2200Микрофарада на 50 волта са по 0,26$ ~ 40стотинки за бройка. Ето сайта http://home.comet.bg/shop/index.html , търси за артикул: CE 2200uF 50V Fujicon

Един пич от форума ще ми продаде пак новички вярно няма да са толкова евтини, но сега за 2-3лв няма да обеднея :) . Иначе знам къде има и са си стотинки, но нямам време да ходя по магазините а след 18:00 всичко е затворрено.

Само че така както си написал ще се счита за милифаради, което си е огромен капацитет :) , прието е микро да се пише със символа - "u".

Да прав си, но не можах да намеря символа "µ" както си е най-правилно "µF" :D Пък и който си разбира знае за какво става въпрос, даже още в 1вия пост ме пращат към аудио сервис :)

6x2000mF........

Само че така както си написал ще се счита за милифаради, което си е огромен капацитет :) , прието е микро да се пише със символа - "u".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...