clio Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Кристални стопове, angel eyes, лети джанти и халогенни фарове, като те може да не са от такова Рено. Очаквам вашите предложения. За контакти тук или на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 Нека вдигна малко темата от прахта.... Джантите може и да са метални 13-ки или 14-ки. Разстоянието между болтовете трябва да 4х100 и централен отвор 60.1. Добавям още в търсенето си и BiXenon система H4 - нова или 2-ра ръка. Нека за нея да ми кажете направо цена с монтаж, ако монтирате де . Ако имате и работещ и изряден двигател, който пасва на това Рено също приемам предложения. Сегашния ми е 1.2, така че търся нещо по-мощно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Такива теми ме правят весел по цял ден. Значи търсиш почти всичко, с което да си накичиш колата. Джанти, ксенони, кристални стопове, ангелски очи - лепенки тип Пламък освен, че са ефектни, дигат и няколко конски сили на колата. Аа и нов двигател си търсиш - по-мощен . Виж и малко електроника покрай двигателя, ако даде някой. То после и окачване да смениш, спирачна система, абе едно по-едно нещата ще ги оправиш. Като ги смениш тия дреболии по колата и решиш, че купето ти е тясно, пусни едно търсене за някое ауди 100 -купето само - може да ти пасне И аз карам сега Клио - ако ми остане някой чаркалък ще помагам! П.С. Провери в Ебай за ксенон, монтажът е лесен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 Да точно така е ... решил съм да й правя оптичен тунинг, че нали вдига конете също. Сега ще си потърся лепенка Momo, Racer или нещо от този сорт. Това беше в сферата на шегата. А сега по темата - търся си тези неща, тъй като всеки обича да кара вечер на по-силна светлина. В момента фаровете са ми за смяна и затова търся или angel eyes или BiXenon (това уточнение съм го пропуснал). Джантите ги търся за втори чифт, а двигател, халогени и стопове - са писани ако някой има да предложи и ако ми харесат ще взема. Rotting - бих си купил Голф 2 да го правя, а не Ауди 100 Оригинално се изказа в 90 % от поста ти иначе де А иначе за ксенона - преди време гледах тук теми за продажбата и монтажа му, затова съм го написал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Здравей, звънни на 0885 12 99 01 (MVAvto.com - Пловдив) и ще ти намерим каквото търсиш. Фарове, стопове - никакъв проблем, а и цената ще е най-добрата, която можеш да намериш в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.