Jump to content
BulForum.com

Купувам

Recommended Posts

Кристални стопове, angel eyes, лети джанти и халогенни фарове, като те може да не са от такова Рено. Очаквам вашите предложения. За контакти тук или на ЛС. :)

• 3 months later...

Нека вдигна малко темата от прахта.... :) Джантите може и да са метални 13-ки или 14-ки. Разстоянието между болтовете трябва да 4х100 и централен отвор 60.1. Добавям още в търсенето си и BiXenon система H4 - нова или 2-ра ръка. Нека за нея да ми кажете направо цена с монтаж, ако монтирате де :P . Ако имате и работещ и изряден двигател, който пасва на това Рено също приемам предложения. Сегашния ми е 1.2, така че търся нещо по-мощно. :)

Такива теми ме правят весел по цял ден.

Значи търсиш почти всичко, с което да си накичиш колата.

Джанти, ксенони, кристални стопове, ангелски очи - лепенки тип Пламък освен, че са ефектни, дигат и няколко конски сили на колата.

Аа и нов двигател си търсиш - по-мощен ;). Виж и малко електроника покрай двигателя, ако даде някой. То после и окачване да смениш, спирачна система, абе едно по-едно нещата ще ги оправиш.

Като ги смениш тия дреболии по колата и решиш, че купето ти е тясно, пусни едно търсене за някое ауди 100 -купето само - може да ти пасне ;)

И аз карам сега Клио - ако ми остане някой чаркалък ще помагам!

П.С. Провери в Ебай за ксенон, монтажът е лесен.

Да точно така е ... решил съм да й правя оптичен тунинг, че нали вдига конете също. Сега ще си потърся лепенка Momo, Racer или нещо от този сорт. :) Това беше в сферата на шегата. А сега по темата - търся си тези неща, тъй като всеки обича да кара вечер на по-силна светлина. В момента фаровете са ми за смяна и затова търся или angel eyes или BiXenon (това уточнение съм го пропуснал). Джантите ги търся за втори чифт, а двигател, халогени и стопове - са писани ако някой има да предложи и ако ми харесат ще взема.

Rotting - бих си купил Голф 2 да го правя, а не Ауди 100 :lol: :lol: :lol: Оригинално се изказа в 90 % от поста ти иначе де :P

А иначе за ксенона - преди време гледах тук теми за продажбата и монтажа му, затова съм го написал.

Здравей,

звънни на 0885 12 99 01 (MVAvto.com - Пловдив) и ще ти намерим каквото търсиш. :) Фарове, стопове - никакъв проблем, а и цената ще е най-добрата, която можеш да намериш в България.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...