GeorgeCh Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Изхвърлени! Моля затворете темата. Имам няколко принтера, които само ми заемат място. По последни спомени всички са работещи, но главите им или са тотално запушени или изобщо липсват, т.е. имат нужда от нови глави. Пояснявам, че само с покупка на патронче за 6лв. проблема няма да се оправи - трябва смяна на цялата глава, която се продава като резервна част и последната цена, която си спомням е около 60-70лв (вътре влизат и патроните с мастило). Ако на някой му вършат работа за части или може да си намери по-евтина глава или да си отпуши някоя...... Имам следните модели: Canon BJC-2000 Canon S200 - Продаден Canon S200x - Продаден Canon i250 Canon i320 Има и един HP DeskJet 3845 в неизвестно състояние, без глави и без захранващ адаптер. По последни данни е работещ, но без захранване няма как да се провери. Цена: 5лв./бр. Цена: 3лв./бр. Всичко накуп за 8лв. Принтерите се продават без захранващ и интерфейсен кабел. Ако на някой му трябват и кабели - струват 3лв двата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 17, 2008 Author Share Posted March 17, 2008 Останаха тези: Canon BJC-2000Canon i250 Canon i320 HP DeskJet 3845 Нова цена: 3лв./бр. или 8лв. за всички. Ако до петък не се продадат, отиват в контейнера за боклук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.