Jump to content
BulForum.com

Продавам/заменям колело (велосипед)

Recommended Posts

Продаден. Моля затворете темата.

Велосипеда е Cross Vendeta модел 2001г. 18 скорости Shimano.

Всичко му е изправно. Има калници и багажник (нов).

Единствена забележка - има нужда от две нови гуми. Тези още са здрави и може да се кара още малко с тях, ама си му е време за нови. Струват 16лв. двете, но не ми се занимава да ги сменям.

Продава се защото от две години никой не го е карал.

Снимка1

Снимка2

Снимка3

Снимка4

Снимка5

Цена: 50лв.

Възможна е замяна само за дамски велосипед (без рамка) в изрядно състояние. Други бартери не ме интересуват.

Велосипеда не е в Пловдив, но мога да го докарам в града при сериозен интерес. Снимките са достатъчно добри, така че, моля, не ме карайте да го разнасям напразно.

Ще го взема,обаче ако в тази цена(50лв) влезе подмяната на гумите му.

Ти хубаво смяташ 20лв гумите,ама и за смяната вземат 10лв.И кво се оказва,че колелото става с 30-40лв по евтино от новото в Метро,което е 1г. гаранция

Промоцията на метро е крос с преден и заден амортисьор за 119лв. :)

Помисли си за цената,айде,нека да нее цялата сума за смяната от теб....да кажем на половина да поемем разходите за смяната.Но за 40лв разлика с новото,което ще има и амортисьори...не си струва.

Ще го взема,обаче ако в тази цена(50лв) влезе подмяната на гумите му.

Ти хубаво смяташ 20лв гумите,ама и за смяната вземат 10лв.И кво се оказва,че колелото става с 30-40лв по евтино от новото в Метро,което е 1г. гаранция

Помисли си за цената,айде,нека да нее цялата сума за смяната от теб....да кажем на половина да поемем разходите за смяната.Но за 40лв разлика с новото,което ще има и амортисьори...не си струва.

Не става. Колелото + Гуми = 50+16 = 66лв. Мога да си ги сменя сам. Ако ще го давам за без пари - да си седи в гаража.

ЕДИТ: mrdds, по твоите сметки излиза, че трябва да ти дам колелото за 50-30=20лв. Сори, ама аз на части ще му взема повече пари :).

E,аз не мога да си ги сменя сам,затова слагам и пари за монтаж.

Миналото лято на колелото на приятелката ми взеха 4лв за настройка на жилата на спирачките.

4 гайки по 1лв.....

Не искам да го даваш за 20лв.Както ти писах нека разделим разходите на половина,а щом можеш да ги сменяш сам,ок,смени ги и ще дам с удоволствие 55лв.Но моята сметка не излиза ако ти дам 50лв за колелото,купя 2 гуми ~20лв и дам още 10 за монтаж.Защото с още 39лв ще излезе ново с амортисьори и 1г.гаранция.

Направих си труда да погледна в Метро. Такава промоция има, но това е цената без ДДС. Цената, на която ще го купиш е 119*1,2=142,80лв. И ако някой ми каже, че данъчните ще му признаят ДДС кредит на велосипеда.... :)

Велосипеда е запазен до утре. Ако не го вземат, ще пиша в темата. Цената обаче си остава както е обявена и НЕ подлежи на пазарлъци!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...