SirMixAloT Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Става въпрос за handsfree което се състои от 2 части - малка слушалка която се слага в ухото и е бежична, втората част е микрофон който е вързан към GSM като handsfree за Nokia и така може да говорите спокойно и никой да незабележи нищо. Идеално е за преписване и за много други случаи. Ето тук може да видите за какво става на въпрос, това е сайт на колеги които продават същото устройство ма на доволно по висока цена - http://ghd.free.bg/gall.html Ето и малко снимки: Това представлява слушалката която се слага в ухото: Това е кабела с микрофона: Това е конектора който се свързва с Nokia телефон като Handsfree: Имам в наличност 3 комплекта, след 2 седмици ще имам още в наличност. Цена: 239лв. Изпращам с куриер Еконт с налажен платеж с право да се отвори пратката преди да се плати. За контакти на РМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 Нова цена: 239 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted April 17, 2008 Author Share Posted April 17, 2008 UP До модераторите: Колко време трябва да чакам да получа телефон за връзка да си плата обявата. Колко време ще чакам отговора на e-mail. Моля някой от отговорните хора свързани с рекламата в този сайт да се свърже с мен, а останалите модератори да не ми заключват темата или да е трият. Благодаря. ___________________________________________________________________ Модераторите нямат думата - свържи се директно с някой от админите - Вено или Дриймър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Има ли преходник за К800?Или е 3.5мм и трябва аз да си търся? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted April 17, 2008 Author Share Posted April 17, 2008 Преходник за K800i няма, но жака е 2.5мм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.