iVAAN Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Телефона е същия като на снимката. Купуван е от Англия. Има българско меню. Ползван е 2 месеца и е в отлично състояние, няма нито една драскотина по панелите или дисплея. Към него върви и 1GB Memory Stick Pro Duo, диск със софтуер, зарядно и 2 чифта слушалки едните от които са с дистанционно за смяна не песните и увеличение и нямаляване на звука. Причината за продажбата е покупка на телефон с wireless. Цена: 350 320 лв. Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 ::: Характеристики >>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 предлагам к750i в мн добро състияние запазен + 50 лв. 1 гб карта не ми трябваи слушалки имам ако си навит още днес го зимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted March 8, 2008 Author Share Posted March 8, 2008 предлагам к750i в мн добро състияние запазен + 50 лв. 1 гб карта не ми трябваи слушалки имам ако си навит още днес го зимам Трябват ми парите, иначе не бих го продал Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Само картата продаваш ли? и колко и търсиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted March 8, 2008 Author Share Posted March 8, 2008 Отделно картата не се продава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted March 9, 2008 Author Share Posted March 9, 2008 Нова цена: 320 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.