kockatakk Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Продавам сателитен приемник Скю ето спецификацийте клик + сателитна чиния 1.20 + стойка цена 120 лева за информация на скайп : koceto-d2 или в форума на лс Продава се заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
jokko Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 samo 4iniata prodava6 li?moje i stoikata.pi6i Link to comment Share on other sites More sharing options...
kockatakk Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 Не продава се заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 някакъв списък с програмите които ще хващам ? трябва ми нещо такова за в офиса , колко бг програми ще хвана и дали ще мога сам да си я монтирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kockatakk Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 някакъв списък с програмите които ще хващам ? трябва ми нещо такова за в офиса , колко бг програми ще хвана и дали ще мога сам да си я монтирам http://www.lyngsat.com/hb6.html ето списъка с програми жълтото са свободни а оранжевите са кодирани иначе отваря и някой от кодираните има някакъ вграден декодер иначе хваюа boomerang детската тая музикални бол колкот щещ има и спортни с мотори и коли и сякви еи такива иначе български хваща музикалните всички (без планета) монтирането е лесно мисля че и сам ще се оправиш защото ние си го монтирахем с баща ми двамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.