Jump to content
BulForum.com

Продавам Canon PowerShot SD750 7.1MP

Recommended Posts

Продавам Canon SD750 7.1 MP

Aпаратчето е чисто ново

инфо за фотоапарата ще намерите тук

image_03.jpg

Цената на фотото е 405-380 лв.370 лв

Skype nassko1

ICQ 154964057

• 3 weeks later...

Интересува ли те бартер за SD 800IS (почти не съм го ползвал, абсолютно запазен, всички книжки и т.н. са налице) давам и една 128мб флашка с него... за снимане даже трябва да снима малко по-добре, но ме влече това че 750-то е по-малък както и копчето за гледане на снимките че не е комплект с това за режимите, въпреки че на 750то са по-малко даже...

Между другото апарата с черно или сребристо е около обектива?

Интересува ли те бартер за SD 800IS (почти не съм го ползвал, абсолютно запазен, всички книжки и т.н. са налице) давам и една 128мб флашка с него... за снимане даже трябва да снима малко по-добре, но ме влече това че 750-то е по-малък както и копчето за гледане на снимките че не е комплект с това за режимите, въпреки че на 750то са по-малко даже...

Между другото апарата с черно или сребристо е около обектива?

Tочно такъв какъвто е от снимката ,не ме интересуват бартери.

• 2 weeks later...

И аз имам голям интерес както и преди спомена, особено ако се актуализира малко цената или се навие на бартер за SD800... a относно откъде е купуван: в европа същия апарат се продава под името IXUS 75 :)

Само че пропускаш няколко неща: 1 доставката освен 30те $ до човек в щатите, след това има и доставка до БГ а и мито... няма да е под 260-270лв както и да го гледаш освен ако нямаш приятел там който да ти го докара в джоба си като си идва насам без мито и на нулева цена :)

imam interes za aparat4eto, ako aktualizira6 cenata, ima li garancija ako e kupuvano ot tuk

ina4e eto v amazona kolko e ima6 30USD za dostavka

поръчка

Ми поръчай си го де ,ще ти излезе даже по-ефтино какво ме занимаваш с тези линкове ,които даже не си направих труда да отворя.

Цената е тази която съм посочил.

Някой друг с някой китайски линк ,ако има да заповяда:))

И аз имам голям интерес както и преди спомена, особено ако се актуализира малко цената или се навие на бартер за SD800... a относно откъде е купуван: в европа същия апарат се продава под името IXUS 75 :)

Само че пропускаш няколко неща: 1 доставката освен 30те $ до човек в щатите, след това има и доставка до БГ а и мито... няма да е под 260-270лв както и да го гледаш освен ако нямаш приятел там който да ти го докара в джоба си като си идва насам без мито и на нулева цена :)

offfff, ne e taka za usa pi5e "free shiping", dimek bezplatna dostavka, tva za 30 usd e za postavka do balgarij i e napalno reaina cena. kakto i da e . uspeh na kolegata

offfff, ne e taka za usa pi5e "free shiping", dimek bezplatna dostavka, tva za 30 usd e za postavka do balgarij i e napalno reaina cena. kakto i da e . uspeh na kolegata

<offtopic>

Оспамихме темата, но тъй като колегата е писал направо в темата, да поясня и аз пак тука, пък ако искате нека някой модератор поразчисти леко

Ако си пробвал да го поръчаш ще видиш че в един момент при checkout-a казват че това извън щатите не го ship-ват :) Тъй че освен с приятел няма начин да стигне до тука директно от amazon.com...

</offtopic>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...