grami Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Продавам Canon SD750 7.1 MP Aпаратчето е чисто ново инфо за фотоапарата ще намерите тук Цената на фотото е 405-380 лв.370 лв Skype nassko1 ICQ 154964057 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted March 20, 2008 Author Share Posted March 20, 2008 Нова Цена 380 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Интересува ли те бартер за SD 800IS (почти не съм го ползвал, абсолютно запазен, всички книжки и т.н. са налице) давам и една 128мб флашка с него... за снимане даже трябва да снима малко по-добре, но ме влече това че 750-то е по-малък както и копчето за гледане на снимките че не е комплект с това за режимите, въпреки че на 750то са по-малко даже... Между другото апарата с черно или сребристо е около обектива? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted March 21, 2008 Author Share Posted March 21, 2008 Интересува ли те бартер за SD 800IS (почти не съм го ползвал, абсолютно запазен, всички книжки и т.н. са налице) давам и една 128мб флашка с него... за снимане даже трябва да снима малко по-добре, но ме влече това че 750-то е по-малък както и копчето за гледане на снимките че не е комплект с това за режимите, въпреки че на 750то са по-малко даже...Между другото апарата с черно или сребристо е около обектива? Tочно такъв какъвто е от снимката ,не ме интересуват бартери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 Нова цена 370 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Нова цена 370 лв. imam interes za aparat4eto, ako aktualizira6 cenata, ima li garancija ako e kupuvano ot tuk ina4e eto v amazona kolko e ima6 30USD za dostavka поръчка Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 И аз имам голям интерес както и преди спомена, особено ако се актуализира малко цената или се навие на бартер за SD800... a относно откъде е купуван: в европа същия апарат се продава под името IXUS 75 Само че пропускаш няколко неща: 1 доставката освен 30те $ до човек в щатите, след това има и доставка до БГ а и мито... няма да е под 260-270лв както и да го гледаш освен ако нямаш приятел там който да ти го докара в джоба си като си идва насам без мито и на нулева цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 imam interes za aparat4eto, ako aktualizira6 cenata, ima li garancija ako e kupuvano ot tukina4e eto v amazona kolko e ima6 30USD za dostavka поръчка Ми поръчай си го де ,ще ти излезе даже по-ефтино какво ме занимаваш с тези линкове ,които даже не си направих труда да отворя. Цената е тази която съм посочил. Някой друг с някой китайски линк ,ако има да заповяда Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 И аз имам голям интерес както и преди спомена, особено ако се актуализира малко цената или се навие на бартер за SD800... a относно откъде е купуван: в европа същия апарат се продава под името IXUS 75 Само че пропускаш няколко неща: 1 доставката освен 30те $ до човек в щатите, след това има и доставка до БГ а и мито... няма да е под 260-270лв както и да го гледаш освен ако нямаш приятел там който да ти го докара в джоба си като си идва насам без мито и на нулева цена offfff, ne e taka za usa pi5e "free shiping", dimek bezplatna dostavka, tva za 30 usd e za postavka do balgarij i e napalno reaina cena. kakto i da e . uspeh na kolegata Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 offfff, ne e taka za usa pi5e "free shiping", dimek bezplatna dostavka, tva za 30 usd e za postavka do balgarij i e napalno reaina cena. kakto i da e . uspeh na kolegata <offtopic> Оспамихме темата, но тъй като колегата е писал направо в темата, да поясня и аз пак тука, пък ако искате нека някой модератор поразчисти леко Ако си пробвал да го поръчаш ще видиш че в един момент при checkout-a казват че това извън щатите не го ship-ват Тъй че освен с приятел няма начин да стигне до тука директно от amazon.com... </offtopic> Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 Апаратчето е продадено ,който иска вече може да пазарува от посочените линкове ,доста ефтино излиза . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.