Argirov Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Телефона е чисто нов!Купен е от Англия....Фул пакет с всичките му кабели и т.н При интерес: Л.С или скайп:argirov- Цена:700 лв Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 za boga v angliq e 25 paunda!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 vij i men bi mi se iskalo 4oveka da go prodade za 25 paunda i vednaga da go vzema no prosto tvoia post nqma smisul i e nekorekten! ako e v anglia tolkova hodi do tam i si go vzemi i posle da te vidim dali 6e si suglasen da mi go prodade6 pr za 100lv?! ili prosto da napi6e6 ne6to! sorry za spama i ne iskam da obijdam nqkoi prosto ne e hubavo na 4ovek da mu se razvali temata a i cenata misla 4e e korektna. sega vupros kum prodava4a ima6 li snimki? i komentar po cenata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 vij i men bi mi se iskalo 4oveka da go prodade za 25 paunda i vednaga da go vzema no prosto tvoia post nqma smisul i e nekorekten! ako e v anglia tolkova hodi do tam i si go vzemi i posle da te vidim dali 6e si suglasen da mi go prodade6 pr za 100lv?! ili prosto da napi6e6 ne6to!sorry za spama i ne iskam da obijdam nqkoi prosto ne e hubavo na 4ovek da mu se razvali temata a i cenata misla 4e e korektna. sega vupros kum prodava4a ima6 li snimki? i komentar po cenata? Пич втръснало ми е вече от хора които тичат до Лондон за да вземат 2-3 телефона на смешни цени от там и после да ги бутат тук като нови за 700-800 лв при положение че не е дал повече от 100 не че нещо но е смешно вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argirov Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 Пич втръснало ми е вече от хора които тичат до Лондон за да вземат 2-3 телефона на смешни цени от там и после да ги бутат тук като нови за 700-800 лв при положение че не е дал повече от 100 sick1.gif не че нещо но е смешно вече Мммм нещо завиждаме ли ?>???? Имаме възможност ходим проблем и тва за 25 паунда ти е таксата намесец като сключваш договор с тях за 1-2 години..така че мълчи си и недей спами Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.