Jump to content
BulForum.com

Продавам Нокия N95 !!!

Recommended Posts

vij i men bi mi se iskalo 4oveka da go prodade za 25 paunda i vednaga da go vzema no prosto tvoia post nqma smisul i e nekorekten! ako e v anglia tolkova hodi do tam i si go vzemi i posle da te vidim dali 6e si suglasen da mi go prodade6 pr za 100lv?! ili prosto da napi6e6 ne6to!

sorry za spama i ne iskam da obijdam nqkoi prosto ne e hubavo na 4ovek da mu se razvali temata a i cenata misla 4e e korektna.

sega vupros kum prodava4a

ima6 li snimki? i komentar po cenata?

vij i men bi mi se iskalo 4oveka da go prodade za 25 paunda i vednaga da go vzema no prosto tvoia post nqma smisul i e nekorekten! ako e v anglia tolkova hodi do tam i si go vzemi i posle da te vidim dali 6e si suglasen da mi go prodade6 pr za 100lv?! ili prosto da napi6e6 ne6to!

sorry za spama i ne iskam da obijdam nqkoi prosto ne e hubavo na 4ovek da mu se razvali temata a i cenata misla 4e e korektna.

sega vupros kum prodava4a

ima6 li snimki? i komentar po cenata?

Пич втръснало ми е вече от хора които тичат до Лондон за да вземат 2-3 телефона на смешни цени от там и после да ги бутат тук като нови за 700-800 лв при положение че не е дал повече от 100 :sick не че нещо но е смешно вече

Пич втръснало ми е вече от хора които тичат до Лондон за да вземат 2-3 телефона на смешни цени от там и после да ги бутат тук като нови за 700-800 лв при положение че не е дал повече от 100 sick1.gif не че нещо но е смешно вече

Мммм нещо завиждаме ли ?>???? Имаме възможност ходим проблем

и тва за 25 паунда ти е таксата намесец като сключваш договор с тях за 1-2 години..така че мълчи си и недей спами

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...