Jump to content
BulForum.com

Продавам Маркова Фанелка

Recommended Posts

Тениската ми е подарък ... ама не ми става Модел "S" е .. а аз нося "М" и не ми е кофортна !

Носена е само Веднъж (колкото да се уверя,че не ми става ... ама все пак тряа да убедите баба си .. че Ви е харесала.. :angry1 :D ) ...

Цената е 35 .. тъй като я видях в Манияк-а за 45 лева,докато си взимах нова !

Новата цена е 32 лева !

Нова цена 30 лева !

Нова цена 25 лева !

Желаещи тук и на Лс !

Фанелка

Фанелкаа

ФанеЛкаа

ако щете го приемете като спам или ми слагайте warn ... дреме ми .........(следва нарушение на правило 1)..... :censored2: .............

ModEdit:

Ами спам си е....наскоро те наказах, затова засега само ще изтрия спама, че и даже ще оставя "ъп"-а.

А и оная ти тема за Водафона можеше да я оформиш по-ясно...направо да пишеш, че търсиш замяна... ;)

Днеска точно минах през манията и фанелката е 18 лв . Ако не вярваш , утре специално ще отида и ще направя снимка ...

Днеска точно минах през манията и фанелката е 18 лв . Ако не вярваш , утре специално ще отида и ще направя снимка ...

Като говоря не пея :sick

Хайде сега всички в Мания-та в тракия че на 03 март ще е 40 стотинки на килограм и после ще си продаваме тук ... деца :wacko:

Като говоря не пея :sick

Хайде сега всички в Мания-та в тракия че на 03 март ще е 40 стотинки на килограм и после ще си продаваме тук ... деца :wacko:

Ти като някакъв комитет по ценообразуването ли се явяваш, какво ли? Гледам в поне пет теми "раздаваш" акъл... Нещо като правила да има окачени тука горе? Да пише там нещо за коментирането без реален интерес към сделка? Айде да идеш да провериш...

Ако не ти е ясно какво е пазар, да ти кажа - идвам аз и предлагам кило краставици за кило злато... и не си ти човека или който и да било друг, дето ще определи цената на краставиците ми. Ако има кой да ми даде кило злато за тях - негова воля, неговото злато... не е твоето, за да се месиш. Смешно, не смешно - не те касае. Пазара не чака "специалисти" като теб да му дават наклон на... цената. Ако има купувачи на преложената цена, кой си ти та да коментираш? Ще ти дам десетна дена да осмислиш факта, че си НИКОЙ и нищо не ти дава право да определяш на какви цени ще се продава кое. Аре.

Тая цена я гледах точно след Коледните и Новогодишните празници ... !!! Някой да поспами още ??? ..........

+ тва мисля че са нарушени т.1 и т.12 за този раздел ... ! Администраторите какво ще кажат по въпроса !!??

И за неосведомените .. не съм я взел от тоя магазин в Тракия .. а от Манияк - а до Площад Съединение !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...