skoda Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 телефона е много запазен цвят сив метеалик има си всички принадлежности към него/зарядно,кутия,хендсфрий/ няма гаранция понеже е купуван от германия ползван е около година издържа доста часове на разговори цена 150 лв. с коментар http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=934 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 предлагам ти телефона от профила ми мисля че моя има повече екстри но просто този ме кефи че се отваяря и затваря ако си навит пиши Link to comment Share on other sites More sharing options...
skoda Posted February 24, 2008 Author Share Posted February 24, 2008 не ме устройва бартер продва се само нова цена 140 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 УТРЕ ЩЕ питам колко ще ми дадът за моя и ще го взема запази ми го и ми пиши на лично или дай скайп да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
skoda Posted February 25, 2008 Author Share Posted February 25, 2008 нова актуална цена 135 лв. ModEdit: За продукти с цена 100 лева или повече минималната сума е 10 лева За в бъдеще го имай предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.