Oof Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Търся да купя ройлери или блейдове фитнес. Преди си спомням от ТСМ имаше по 15-20лв едни такива.. ако някой има някви такива да пише или да знае от къде да си купя Мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Търся да купя ройлери или блейдове фитнес. Преди си спомням от ТСМ имаше по 15-20лв едни такива.. ако някой има някви такива да пише или да знае от къде да си купя Мерси! Имам едни ... 40-42ри номер ... ще те излъжа. Давам ги за 10 лв , ако си навит , още тази вечер ще ги изровя за да ги снимам и да ти кажа номерацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 и аз имам едни 42 43 - ако не вземеш на колегата драсни едно ПМ да се разберем и аз ги давам за 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oof Posted February 24, 2008 Author Share Posted February 24, 2008 И един приятел търси, затова ако може да дадете снимки да ги видим Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 и аз имам интерес за да не пускам нова безмислена тема ако колегата не му стават и не ги хареса ако може да ги погледна и аз защото търся също Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Това са мойте ролери . Стават за всеки крак от 42 до 44ти номер . Търся им 10 лв . Малко са ожулени пластмасите , но пък колелцата са перфектни , както и самия чорап . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yulianbd Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 И аз имам едни ,мога да ги дам за 10-15 лв. Пластмасите малко са ожулени ама другото си в ред обувани са десетина пъти номера е някъде около 40 skype : yulianbd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oof Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 Едни мой приятели също търсят така че ако някой продава да даде снимка и цена Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.