Jump to content
BulForum.com

Продавам монитор Samsung 19" Syncmaster 997MB

Recommended Posts

Продавам този монитор. В отлично състояние, само че целия е светъл. Ползвам съм го за дизайн, има и RGB изходи отзад, Закупен е от ТехноМаркет 2006-та, и има още към година и половина гаранция. Взех го за 300лв, а и сега гледам че си държи същата цена, така че мисля, че цена от 200лв е добра, може и коментар. Продавам го, защото си купих по-голям. Контакти: skype: splt-rmx, email: [email protected], телефон: 0884/252 654.

-19" (49 CM.) МОНИТОР

-НАПЪЛНО ПЛОСЪК КИНЕСКОП

-МАКСИМАЛНА РЕЗОЛЮЦИЯ 1600X1200 -76 Hz

-НИСКО ОТРАЖЕНИЕ

повече инфо тук.

Свалям го на 50% от реалната му цена - 150лв повече нямам намерение да свалям, ако няма интерес ще си го запазя за мен.

Светнаха ме за цените, за под 100лв е абсурд да го продам, предпочитам да го запазя за себе си, все пак имам година и половина гаранция, а и монитора няма драскотина.

"за под 100лв е абсурд да го продам"

Да разбирам ли че цената падна наполовина само от това че писах едно изречение в темата ти?

Монитора може да е чисто нов в кутия неизползван....това не е от голямо значение.

Просто не виждам кой ще се изръси 100 кинта за това ЦРТ било то и чисто ново.

Предложената от мен цена не те кефи-ок...мен пък е ми харесва числото 100 .

Ако мислиш че можем да се споразумеем пиши,но нека не е тук в темата че ще я обърнем на панайр.

Сериозен купувач съм .

Между другото си изчисти ПМ-боксът че ти е пълен .Не можах да ти пратя горното на ПМ и за това пиша тук.

@solkerez87 Не свалих цената заради твоя пост, друг човек ме светна, просто не бях пускал нищо скоро за продажба и не бях наясно как вървят цените не "2ра ръка" ЦРТ монитори. Монитора ще си го запазя, благодаря. Темата може да се затвори!

ModEdit:

Темата ще я оставя отворена, тъй като макар и малко вероятно може да се появи купувач, на когото му трябва точно този модел...а ако няма интерес, темата сама ще мине на задните страници.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...