jimmyb Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Продавам на части ПЕЖО 205 XAD, 1990 год, 1.9 дизел (XUD9 мотор), 64 к.с., 2(3) врати, бяло. [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
V_E_C_T_R_A Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Здрасти интересувам се от някои части ,като палсмасовото табло ,парното ,и предните седалки ако може да дадеш цени ще е супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted February 23, 2008 Author Share Posted February 23, 2008 Имам само предна дясна (пътническата) седалка - мн.добро състояние - цена 30 лв. Предна + задна седалка - цена 50 лв. Какво те интересува по-точно от таблото и парното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
V_E_C_T_R_A Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Какво те интересува по-точно от таблото и парното? Ами пласмасовите елементи от таблото Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted February 24, 2008 Author Share Posted February 24, 2008 Таблото е от новия модел. Имам потчи всички неща от таблото. Най-добре е да се види на място или снимки за конкретната част, след това мога да ти кажа със сигурност дали е имам!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.