pazu Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 #1 CRT Монитор 15" - Gateway AV500a Спецификация : Честота 50-60 hz / Резюлюция 1024 x 768 Бележки : Отлично състояние Снимки : Цена : 10 лв. #2 Слушалки с микрофон a4 tech AH 800 Спецификация : Цък Бележки : Отлично състояние , ползвани не повече от седмица . Закупени от МЕТРО преди 2 месеца Снимка : Цена : 10 лв. Запазени за batva #3 Неонова синя тръба за ПС . Спецификация : Аксесоар . Music Sensitive - Светлината пулсира , според баса Бележки : Отлично състояние . Купувана е от JAR computers преди месец . Снимка : Цена : 10 лв. #4 Switch EP-808SX-C Спецификация : 8 портов Бележки : Отлично състояние . Ползван е отдавна , за малко . Изгубих му aдаптера и сега е с друг , но работи перфектно. Снимка : Цена : 5 лв. #5 Раница Mtel червена Спецификация : От миналогодишната промоция на мтел . Бележки : Отлично състояние . Използвана е от 15 до 30 септември 2007. Снимка : Цена : 5 лв. #6 2 x 128 SDRAM - Едностранна Спецификация : и двете са - Synch. , 133 mhz , CL3 Бележки : Eдната е Compaq . Работят перфектно заедно , свалени са от машина , която лично съм ползвал. Снимка : Цена : 5 лв. за двете заедно Запазени за tool . Ако се откаже , след него са - paradox и neron78 Цените не подлежат на коментар ! Може да се закупят поотделно рама но цената е 3 лв. на парче . За сериозни клиенти , които вземат повече от 3 артикула - намаление ! Всичко с изключение на #6 може да се тества и види при мен . За връзка : Лично Съобщение тук или на 0886 221 846 - Жоро ModEdit: Продавачът е пуснал 2 еднакви теми. Тъй като е новобранец, засега се ограничавам само със затварянето на дублираната тема и предупреждение да си прочете правилата. П.П. Тъй като в предишната му тема аз пуснах пост с желание да взема тези памети, оставям на неговото решение да реши на кого да ги продаде, а долния пост на Neron78 ще го преместя в другата тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.