tihichkoto Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Търся усилвателче, което да мога да свържа към компа. Предлагайте всичко под слънцето. И респром би ми свършил работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Търся усилвателче, което да мога да свържа към компа. Предлагайте всичко под слънцето. И респром би ми свършил работа. Ako не държиш на външния вид , едно старо ПЦ захранване + Усилвател стерео 2х15 вата със TA8210 или Усилвател стерео със TDA1556Q "хоби кит на НЕОМОНТАНА" за 6 лева и....ти си човека . Старо захранване за да ползваш 12 волта все ще се намери за 5-6 лева. Зглобения кит "продават ги и готови" можеш да си вземеш от Кузмов , Викиват, Квазер електроникс, Първа електронна къща, Комет електроникс и т.н.. Остава само да си го включиш При мен е така.Даже съм монтирал усилвателчето и допълнителното захранване вътре в компа.Доволен съм за сега. Ако всичко по-горе изброено не ти се нрави можеш да погледнеш темата за Универсум-а.До скоро се продаваше във форума. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivancho Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Имам два усилвателя -руски са 1. Радиотехника У101 2х35Вт - синус .Перфектен - цена 50лв 2. Феникс 50У-008С 2х50Вт - синус.Перфектен - цена 70 лв. За връзка тел. 0883 312 511 - Иван . А за по сериозните Pioneer A858 - 2х180Вт синус на 8 ома. цена 700 лв , коментар за сериозни купувачи....Усилвателя тежи 25кг Снимки : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=89326&photo=10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted February 23, 2008 Author Share Posted February 23, 2008 Предложението ти е добро, обаче усилвателчетата не са от най-добрите. Ако дадеш някаква по-нормална цена и за двата, може да се замисля. Давайте още предложения. Държа на ниския клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivancho Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Ако се купят двата усилвателя наведнъж цената става общо 105лв. Айде няма да съжалявате..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.