nonsan Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Продава се на части Mitsubishi Tredia GLS. Модела е 85г. 1800куб.см. Колата вървеше без проблем докато свърши скоростната кутия(автоматична). Могат да се използват много неща от нея и за това не ми се кара на Белканто. Салона за тези години е перфектен-плюш(доста по-добър от сегашните 10-12годишни коли).Таблото не е напукано. Всички стъкла,машинки за тях(автоматични)които работеха до последно са в наличност. Двигателя работеше също без проблем и е ~ 280 000км. От него също могат да се използват ако не целият,то глава,блок,биели,колянов вал,карбуратор,динамо,делко и т.н. Радиатор,перка -в добро състояние,парното също работеше. Джанти 13цола,могат да се карат единият чифт гуми за един сезон(около 4мм грайфер). От тенекиите могат да се ползват преден,заден капак,врати(задните май са тръгнали). Цени на части:наполовина от тези по моргите. ModEdit: @nonsan, тъй като със сигурност ще има хора, които няма да знаят цените в моргите, добре е да дадеш някакви примерни цени на някои от частите, дори и само на 2-3 от тях - за обща ориентация. Снимки мога да пратя на който се интересува от тенекии,салон,фарове,табло,брони. За ходова част,двигател и т.н. не виждам смисъл. ЕДИТ:Ок.Ще разпитам тези дни и ще дам примерни цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radev Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Интересувам се от седалките, какви пари искаш за тях? Или поне за 1-та седалка (шофиорската). Предполагам че си запознат с изкупните цени на автомобилните за вторични суровини ~ 200-300 лв за цялата кола заедно с превоза на колесар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 Предполагам че си запознат с изкупните цени на автомобилните за вторични суровини ~ 200-300 лв за цялата кола заедно с превоза на колесар. Да запознат съм.Взимат я от нас за 300лв.Не знам дали е нормално,но толкова предлагат. Това ми е най-лесното и ако няма желаещи заминава за там.Но все ми се струва,че може да съм полезен на някой и естествено другото пак ще отиде на Белканто. Цената на всички компоненти е наполовина от тези по моргата.Ако си питал,предполагам знаеш колко струват,аз за момента не. Иска ми се да се продадат комплект седалките,но ако няма други желаещи ще мислим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
burbeng Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 интересуват ме джантите в какво състояние са и колко им искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 В добро състояние са. 30лв - 4броя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted May 20, 2009 Author Share Posted May 20, 2009 Все още в наличност има доста неща. Продадени са стартер,динамо и други дреболии. Създават проблем от общината и най вероятно скоро ще пътува за Белканто. За съжаление не мога да дам конкретни цени,тъй като почти не ги намирам по моргите(да приемем малко по-скъпо от старо желязо). Ако има желаещи може да звъните на 0898/739875 или skype:neno-pz и все ще измислим нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 11, 2009 Author Share Posted June 11, 2009 Ориентировъчни цени до края на седмицата и заминава за старо желязо. Седалки - 20лв комплекта(предни и задни) Стъкла -предно,задно по 10-15лв. -странични -10лв Машинки за стъкла(автоматични) - 10лв/бр. Радиатор-15лв Перка радиатор-15лв Табло-20лв Ключове: -за фарове - 15лв -за чистачки - 15лв Джанти - 20лв/4бр 13цола(мисля че бяха 82каре) Фарове,стопове - 8/10лв Моторче парно-15лв И още много други.Цени-символични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 14, 2009 Author Share Posted June 14, 2009 Днес идва човек за термостата. Двигателя на Тредията е същият като на неговият Галант -1.8 карбуратор. Ако има желаещи идвате и го взимате за 60лв(само главата струва повече). Ако на някой му се занимава може да вземе и скоростите за части.Цена за протокола:15лв Свалих някои части днес: Карбуратор:35лв Делко:25лв Ключа за мигачи,фарове,чистачки се оказа един цял:20лв При желание мога да снимам таблото с уредите,моторче парно,перка радиатор,машинка за ел.стъкло(предна лява съм свалил). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Добавям снимки и още малко свалени части:реостат парно(10лв),панел управление парно(10лв),релета за японски автомобили от кръглите(5лв/бр),дясно огледало-става и на други модели Mitsubishi(15лв) Седалки---> Карбуратор---> Делко---> Перка Радиатор---> Ключ фарове,мигачи,чистачки---> Табло---> Машинка ляво стъкло---> Моторче парно---> Реостат парно---> Панел управление парно---> Още снимки ---->ТУК Все още не са свалени ел.машинките за другите стъкла,но при желание не е проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 17, 2009 Author Share Posted June 17, 2009 Предна дясна и задна лява ел.машинка за стъкло - продадени Добавям: -автоматични колани/предни и задни - 10лв/бр. За комплекта 4бр-25лв -огледало за обратно виждане - 7лв. -клеморед - 10лв. -патронник за контактен ключ(имам само един ключ) - 15лв Предно стъкло е леко чукнато от камъче,но няма разсейки.На някой ако му върши работа - подарък Двигателят е комплект със смукателни и изпускателни тръби.Бонус скоростната кутия. Нова Цена:55лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 20, 2009 Author Share Posted June 20, 2009 Всичките машинки за стъклата продадени.Продадено предно лява стъкло. Добавам: моторче за пръскачки на стъклата - 7лв моторче за пръскачки на фаровете(двойно по-голямо и мощно) - 10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.