Jump to content
BulForum.com

Продавам PSP NEW не отваряно+4GB MS

Recommended Posts

PSP е слим ,ако ви се вижда висока цената sorry :)))

ако искаш само сметни колко струва 4ГБ мемори стик.

Гаранция 12 месеца,но за хакнато ПСП не знам кой ще ви обслужи гаранцията от Сони, е има вариант да не го хакваме тогава си го ползувате с оригинални игри и се радвате на 12 месеца безгрижна гаранция.

Не заблуждавай хората че като се хакне отпада гаранцията Не е така :lol: защото имам и съм питал и ако някаде ти откажат с този предослов само връщаш началния фирмуер с който си го купил изтриваш убдейта ако не си наясно да те посветя :blink: скайп: xe4ovek

ти си знаеш за мен цената е висока мойто го продавам :censored2: слим с фул пакет хакното usb кабел връзка за рака зарядно кърпички за екрана черно слимче със 4 Gb карта sony про дуо и качени най неоходимите неща за ползване имам предвит програми както и последния излязал фирмуер в които има скайп и месенджер

ModEdit:

Струва ми се, че и тук нямаш интерес да купуваш, а поместваш твоя цена на същия продукт в тема на друг потребител.

В онази тема, дето беше наказан тази вечер - дори най-демонстративно си го каза "и аз продавам същото за ххх...".

Имай предвид, че ведно с нарушаването на правилата дразниш и останалите потребители - само тази вечер за твоите постове съм получил 3 рапорта от 3-ма различни човека. Не си играй с търпението на останалите, а вземи прочети отново правилата на секцията и на форума като цяло!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...