Jump to content
BulForum.com

Купувам GAME/MIDI платка-кабел за дъно

Recommended Posts

Значи, трябва ми да ползвам GAME/MIDI порта на моето PC, но го нямам изкаран на панелите отзад. Имам го вътре на дъното. Дъното ми е Asus P5PL2. Трябва ми кабел или платка , която се свързва с дъното и изкарва GAME/MIDI порта отвън , където мога да вкарам MIDI кабел.

Търсих по магазините, но никъде нямат ... казаха ми, че трябвало да имам такова нещо в комплекта на дънната платка, но нямам !

Ако някой има подобно нещо към неговото дъно , но не го използва или има старо такова или знае къде продават - нека пише ЛС :)

Имам аудио ламаринка от дъно Zida T810B-S. Има 3 букси за звук и една за миди / джойстик.

Куплунгът към дъното е такъв: Клик. Не знам схемата дали е като на твойто дъно. Може би е като тази, но не съм сигурен. При всички случаи с преправяне може да стане, ама си е играчка...

Цена 6 лв.

Освен това мога да предложа звукова карта Creative (2-канална), която работи идеално, но учудващо няма mic букса. Можеш да разрешиш миди порта от тази карта, а за звук да си ползваш вградената на дъното ти.

Цена 8 лв.

Това е снимка на дъното http://www.gestward.pt/bo/imgprodutos/p750-1.jpg (горе вляво черното точно до зеленото =) 7 отдолу и 8 отгоре му е конфигурацията. Имам си достатъчно играчки. Търся точно това, което ми трябва, за го сложа и да не се занимавам повече.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...