asasas Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 ей те това : http://www.activewin.com/reviews/hardware/.../features.shtml 13 лева ! 032 991 264 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Нова ли е или е мачкана няколко години? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Стана ми интересно и реших да попитам за какво се ползва туй чудо. Изглежда интересна джаджа. Имам интерес и ако може да поясните на лаиците като мен, за какво служи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 Стана ми интересно и реших да попитам за какво се ползва туй чудо. Изглежда интересна джаджа. Имам интерес и ако може да поясните на лаиците като мен, за какво служи? Хм,ми за мен това съоръжение спада в категорията "ЦеннаНенужност" ! то си в написано на линка ,за какво служи ... То си е "геимоджойстстикопад" за лява ръка с множество запомнящи функци и много бутони за управление стратегически геймчета...и е продукт на светоивзвестния производител на качествени клавиатури и мишки "Майкрософт"ДеГее.. Съоръжението е чисто ново!Просто е древно...и апаковката е омърляна и е заприличала на... има си описание и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Щом е ново ще го взема за 10 лева ако го дадеш. Имам и домашен и ГСМ в подписа за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.