joro_got Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Търся памет Memory stick (не Pro, Duo и т.н. а обикновен) от старите, за стар модел фотоапарат Sony DSC-F707. Трябва ми най-големия размер, който мисля че е 128МВ Ето така изглежда (може и да не е марка Sony). Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 аз имам една такава 32 мб като ти трябва малка Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 ако ползваш MSPD + преходник, няма ли да работи? имам MSPD 1 GB и преходник. може да пробваме при мен (ако не си пробвал досега). Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 ако ползваш MSPD + преходник, няма ли да работи?имам MSPD 1 GB и преходник. може да пробваме при мен (ако не си пробвал досега). Пробвал съм с 256МВ Про и не я разпознава. А преходника мисля пак я прави про или дуо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.