nojara Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Малко сам го закършил и опрях до колата. BMW 318i-4800лв. 93г. 220000км. ЕКСТРИ: КЛИМАТРОНИК AIRBAK ABS\SRS АЛАРМА С МОДУЛ ЗА СТЪКЛАТА ЕЛ. СТЪКЛА ЕЛ.ФАРОВЕ ЕЛ.ОГЛЕДАЛА ЛТЖ. DVD\MP3\TV-3.5монитор ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛ. РЕМОС СИН МЕТАЛИК БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ Лястовичката трябва да се види.Няма да ви е хваля. Снимки нямям.Колата е на 2м. от регистрация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Одарии 1 снимка бе приятел да я погледнем поне как изглежда че вече нз за кой път илизам да видя нещо без пик и оставам само с разкарването Link to comment Share on other sites More sharing options...
nojara Posted February 19, 2008 Author Share Posted February 19, 2008 Не мога да ги качвам снимките. Не знам как. ModEdit: Избираш си някой от фрий сайтовете за качване на снимки...например този, качваш си там снимките и копираш линковете, които ще излезнат след като си ги качил....и накрая когато пускаш пост тук се оглеждаш за тази иконка -> - с нея ще приложиш снимките (като поместиш в полето адреса на съответната снимка, който си копирал преди малко). Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Не мога да ги качвам снимките.Не знам как. Ето ти едно скромно филмче да видиш как се качват снимки: http://315.mihd.net/dl/dcc2cfa71623526f7a32f36ba6f37169/47bb4222/315-rtg4iz-21204461/picture.rar Ако горният линк не стане, ползвай този референт: http://mihd.net/rtg4iz Поста е с образователна цел edit: Поста ми е бил редактиран, с което смисълът е малко променен.... Изтрита е частта, в която обърнах внимание на модератора, редактирал поста на nojara, че не е необходимо да се слагат допълнителни тагове на качената снимка, защото на imageshack всичко излиза автоматично в няколко разновидности за удобство на потребителите. В този ред на мисли: не е срамно и модераторите на този раздел да не знаят, все пак раздела е КУПУВАМ/ПРОДАВАМ... Много по-лесно щеше да бъде ако имаше възможност за качване на снимки тук, но... такива са реалностите. Най-добре ще бъде ако бъде добавена тема : В ПОМОЩ НА НАЧИНАЕЩИЯ, и в нея се обясняват тези неща. Говоря не само за снимки, а изобщо - запознаване с обичайните действия и работа с Invision Power Board. Това може да бъде направено и в темата за правилата. Лек ден на всички ModEdit: Такава тема има отдавна във форума...ама кой да чете... И ако обичаш...не ме учи какво има и какво няма ImageShack, защото го ползвам сигурно отпреди ти да ползваш интернет...и ако има да ми кажеш нещо, не спами тук, а ми пусни ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.