Jump to content
BulForum.com

Продавам си БМВ-то

Recommended Posts

Малко сам го закършил и опрях до колата.

BMW 318i-4800лв. 93г. 220000км.

ЕКСТРИ:

КЛИМАТРОНИК

AIRBAK

ABS\SRS

АЛАРМА С МОДУЛ ЗА СТЪКЛАТА

ЕЛ. СТЪКЛА

ЕЛ.ФАРОВЕ

ЕЛ.ОГЛЕДАЛА

ЛТЖ.

DVD\MP3\TV-3.5монитор

ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛ.

РЕМОС

СИН МЕТАЛИК БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ

Лястовичката трябва да се види.Няма да ви е хваля.

Снимки нямям.Колата е на 2м. от регистрация.

Одарии 1 снимка бе приятел да я погледнем поне как изглежда че вече нз за кой път илизам да видя нещо без пик и оставам само с разкарването :rolleyes:

Не мога да ги качвам снимките.

Не знам как.

ModEdit:

Избираш си някой от фрий сайтовете за качване на снимки...например този, качваш си там снимките и копираш линковете, които ще излезнат след като си ги качил....и накрая когато пускаш пост тук се оглеждаш за тази иконка -> image.gif - с нея ще приложиш снимките (като поместиш в полето адреса на съответната снимка, който си копирал преди малко).

Не мога да ги качвам снимките.

Не знам как.

Ето ти едно скромно филмче да видиш как се качват снимки:

http://315.mihd.net/dl/dcc2cfa71623526f7a32f36ba6f37169/47bb4222/315-rtg4iz-21204461/picture.rar

Ако горният линк не стане, ползвай този референт:

http://mihd.net/rtg4iz

Поста е с образователна цел :)

edit:

Поста ми е бил редактиран, с което смисълът е малко променен....

Изтрита е частта, в която обърнах внимание на модератора, редактирал поста на nojara, че не е необходимо да се слагат допълнителни тагове на качената снимка, защото на imageshack всичко излиза автоматично в няколко разновидности за удобство на потребителите. В този ред на мисли: не е срамно и модераторите на този раздел да не знаят, все пак раздела е КУПУВАМ/ПРОДАВАМ...

Много по-лесно щеше да бъде ако имаше възможност за качване на снимки тук, но... такива са реалностите.

Най-добре ще бъде ако бъде добавена тема : В ПОМОЩ НА НАЧИНАЕЩИЯ, и в нея се обясняват тези неща. Говоря не само за снимки, а изобщо - запознаване с обичайните действия и работа с Invision Power Board. Това може да бъде направено и в темата за правилата.

Лек ден на всички

ModEdit:

Такава тема има отдавна във форума...ама кой да чете... ;)

И ако обичаш...не ме учи какво има и какво няма ImageShack, защото го ползвам сигурно отпреди ти да ползваш интернет...и ако има да ми кажеш нещо, не спами тук, а ми пусни ЛС.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...